Auto belandt tegen verlichtingspaal op A12 in Meise: 25-jarige bestuurder overleden, 2 passagiers zwaargewond

Op de A12 in Meise is vannacht een 25-jarige autobestuurder om het leven gekomen bij een zwaar ongeval. 2 passagiers, 31 en 28 jaar, zijn in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Een van hen is intussen buiten levensgevaar. De auto was van het rijvak afgeweken en tegen een verlichtingspaal beland. 

Meer krantenkoppen in België

Russische Wagner Group lijdt zware verliezen bij hinderlaag in Mali, mogelijks ook hooggeplaatste commandant gesneuveld

Bij gevechten in het Malinese Tinzaouaten, een dorpje aan de grens met Algerije, zijn tientallen huurlingen van de Russische Wagner Group gesneuveld. De huurlingen vochten er samen met militairen van het leger van Mali tegen de Touareg-rebellen. De Wagner Group is al sinds 2021 actief in het land, waar de legerleiding toen de macht greep en aanwezige westerse militairen het

Lees meer »

Vijftiger opgepakt op verdenking van moord op ex-huisbaas (74) in Moorslede

Een 51-jarige man is opgepakt op verdenking van moord op een 74-jarige man uit Moorslede. Het lichaam van het slachtoffer werd maandag aangetroffen in zijn woning. Dezelfde verdachte zou afgelopen zaterdag ook brandgesticht hebben bij de woning van zijn ex in Spiere-Helkijn.
The post Vijftiger opgepakt op verdenking van moord op ex-huisbaas (74) in Moorslede appeared first on KW.be.

Lees meer »

CNH Zedelgem schrapt honderd jobs

Bij de fabrikant van landbouwmachines CNH Industrial in Zedelgem zijn ruim 100 banen verloren gegaan als gevolg van de gedaalde marktvraag. Dat meldt de krant De Tijd en wordt ons bevestigd door ABVV-vakbondsafgevaardigde Peter Inyon.
The post CNH Zedelgem schrapt honderd jobs appeared first on KW.be.

Lees meer »

Technische Scholen Mechelen koopt bedrijfsgebouw op Douaneplein: “Ideaal voor auto- en houtopleidingen”

Technische Scholen Mechelen (TSM) koopt een gebouw van transportbedrijf Ninatrans op het Douaneplein om er opleidingen in onder te brengen waarvoor veel praktijkruimte nodig is. "Voor onder andere onze auto- en houtopleidingen is een locatie net buiten het stadscentrum ideaal", zegt technisch adviseur en coördinator van de scholengroep Christoph Bernaerts. Ten vroegste in september 2026 zal de campus opengaan.

Lees meer »