Alec Baldwin vindt troost bij zijn vrouw in rechtszaal, verdediging vraagt om ‘Rust’-zaak te seponeren

De advocaten van Alec Baldwin (66) hebben verzocht de zaak tegen de acteur te seponeren. De verdediging verwijt de aanklager dat zij een belangrijk bewijsstuk nooit hebben gekregen. Het gaat om kogels die overeen zouden komen met de kogel die ‘Rust’-cameravrouw Halyna Hutchins fataal werd. 

Meer krantenkoppen in België

Alle digitale diensten van de stad bij de hand met de Kortrijk-app

Stad Kortrijk lanceert de nieuwe Kortrijk-app. Zo kan je eenvoudig vanop jouw smartphone een afspraak maken op het stadhuis, een melding maken bij 1777, akten en attesten opvragen, Uit in Kortrijk raadplegen, alle sportclubs opzoeken en zelfs jobs in jouw buurt. “Het is een heel intuïtief systeem die je zowel met persoonsgegevens als anoniem kan gebruiken”, zegt coördinator Geert Vanderpijpen.<br

Lees meer »

Okra Zedelgem Dorp zet tachtigjarigen in de bloemetjes

Naar jaarlijkse gewoonte heeft Okra Zedelgem Dorp zijn 80-jarige leden gehuldigd in het dienstencentrum De Braambeier in Zedelgem. Het werd een gezellige namiddag met een lekker glaasje bubbels bij aankomst, gevolgd door een heerlijk stuk taart met koffie. Nadien werd nog stevig nagepraat bij een biertje of frisdrankje en ontspannende muziek. Op de foto herkennen
The post Okra Zedelgem

Lees meer »

Man geeft startschot voor loopwedstrijd, maar kijkt niet goed uit waar hij richt en blaast andere official van de sokken

Een toezichter gaf midden juni het startschot voor een loopwedstrijd in de Chinese stad Changchun, maar deed dat nogal nonchalant. Hij besefte niet dat het pistool op een andere official gericht hield en blies zo zijn collega die de race moest filmen van de sokken. De official krabbelde snel weer recht en raakte niet gewond door het achteloze schot.

Lees meer »

Hannes Van Der Bruggen verlengt contract bij Cercle Brugge

Hannes Van Der Bruggen heeft een nieuwe overeenkomst getekend bij Cercle Brugge. De 31-jarige ervaren middenvelder blijft tot juni 2026 bij Groen-Zwart, met een optie op een bijkomend seizoen.
The post Hannes Van Der Bruggen verlengt contract bij Cercle Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

2.000 euro voor Boven de Wolken

Marc Pyfferoen, zijn gezin en een grote groep aan vrijwilligers organiseerden dit jaar voor de allereerste keer hun jeugdtornooi onder de naam Balie Boarding Outdoor Youth Cup. Een deel van de winst ging naar vzw Boven de Wolken. “Dankzij de grote opkomst van zowel 43 jeugdploegen als hun enthousiaste supporters kunnen we spreken van een
The post 2.000 euro

Lees meer »

Amerikaanse talkshowpionier Phil Donahue (88) overleden

De bekende Amerikaanse talkshowhost Phil Donahue is op 88-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zijn familie aan het programma ‘Today’ van NBC. De televisiester was een echte trendsetter op vlak van talkshows en werd populair als presentator van ‘The Phil Donahue Show’.

Lees meer »

Verkeershinder in Gullegem door sloop van huis dat… in midden van voetpad staat: “Kregen herhaaldelijk opmerkingen over te smalle doorgang”

Vanaf 20 augustus zal het verkeer in de Koningin Fabiolastraat in Gullegem, ter hoogte van De Voetweg, moeilijker verlopen. Het verkeer zal er alternerend verlopen door de sloop van een huis, dat al jaren een doorn in het oog is van personen met een rollator of rolstoel. De werken duren tot 1 september.
The post Verkeershinder in Gullegem door

Lees meer »

Dood schaap ligt al week op oprit van Davy: “Iedere dag moet ik het bleekwater uithalen tegen de duizenden maden”

Bij Davy Vandewiele uit Egem ligt al een week een dood schaap op de oprit. Vermoedelijk werd het dier dinsdag getroffen door het blauwtongvirus dat sinds enkele maanden woedt in Vlaanderen. Iedere dag neemt Davy nu contact op met ophaaldienst Rendac, maar zonder resultaat. “Ik heb gedaan wat ik kon, maar de stank is niet te houden”, klinkt het.

Lees meer »

Nieuw bos in Groot-Anzegem wordt omgedoopt tot ‘Vlinderbos’: “Dit is een grote stap in de vergroening van de regio”

Het nieuwe bos in Vichte heeft een naam: ‘Vlinderbos’ en werd dinsdag ingehuldigd. De keuze kwam tot stand na een oproep aan de inwoners, waarbij meer dan tachtig suggesties werden ingediend. Een onafhankelijke jury boog zich over de inzendingen en selecteerde uiteindelijk de naam ‘Vlinderbos’ als winnaar.
The post Nieuw bos in Groot-Anzegem wordt omgedoopt tot ‘Vlinderbos’: “Dit is

Lees meer »

Hevige rookontwikkeling bij zware brand in loods in Oudenburg, miniem aantal asbestdeeltjes vrijgekomen: “Geen gevaar voor omwonenden”

In Oudenburg is donderdagmiddag brand uitgebroken in een schuur, vlak bij de historische Abdijhoeve. Er ontstond hevige rookontwikkeling en de rookpluim was kilometersver te zien. In het dak zat volgens burgemeester Romina Vanhooren (Open VLD) asbest, maar daar kwamen maar minieme deeltjes van vrij. “Er is op geen enkel moment gevaar geweest voor de omwonenden”, zegt de burgemeester.
The

Lees meer »