Aanklagers komen met opvallend element tijdens proces tegen Alec Baldwin: “Hij belde vlak na schietpartij op de set met zijn vrouw over ‘leuke’ vakantie in New Mexico”

De aanklagers op het proces tegen acteur Alec Baldwin hebben hem met een aantal opvallende elementen in het onderzoek geconfronteerd. Daarbij een verrassend telefoongesprek met zijn vrouw, waarin hij haar uitnodigde om naar New Mexico te komen voor een ‘leuke’ familievakantie. Het telefoontje werd kort na de fatale schietpartij op de filmset van ‘Rust’ gepleegd.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. 300 schepen en 20.000 manschappen: Rusland start meerdaagse marineoefening

De Russische marine is een meerdaagse oefening gestart in de Noordzee, de Stille Oceaan, de Oostzee en de Kaspische Zee. Aan het manoeuvre nemen meer dan 300 schepen van de marine en meer dan 20.000 manschappen deel. Daarnaast worden ook tot 50 vliegtuigen en helikopters ingezet, aldus het Russische ministerie van Defensie.Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Venezolaanse oppositie claimt zege in elke deelstaat, dode bij protesten na omstreden herverkiezing Maduro

De Venezolaanse oppositieleider María Corina Machado zegt dat de oppositie 73,2% van de stemuitslagen in handen heeft, waarmee het kan bewijzen dat oppositiekandidaat Edmundo González Urrutia de verkiezingen gewonnen heeft en niet huidig president Nicolás Maduro, die eerder door de Nationale Kiesraad (CNE) officieel uitgeroepen werd tot verkozen president van Venezuela. Zijn herverkiezing zou echter dankzij massale fraude tot stand

Lees meer »

Buitenlandse pers knielt voor “koning Evenepoel”: “In zo’n koersen is hij een onverslaanbaar genie”

Dubbel goud, voor Remco Evenepoel op de Olympische Spelen van Parijs. Na winst in de tijdrit nu ook de oppergaai in de wegrit. Historisch, zagen ze ook in de internationale media. Zij komen superlatieven tekort om het fenomeen Evenepoel te omschrijven. Van “de kleine kannibaal” over “Remco de waanzinnige” tot simpelweg “iconisch”. Een overzicht.

Lees meer »

“Vulgair, gênant en beschamend’: Franse presentatrice zwaar bekritiseerd na interview met Olympisch ruiter

Net als bij ons kunnen de Franse kijkers de Olympische Spelen op de voet volgen op tv. In de talkshow ‘Quels Jeux’ op France 2 bespreekt presentatrice Léa Salamé (44) dagelijks de sportieve prestaties, voert ze gesprekken met experts en interviewt ze deelnemende atleten. Het gesprek dat ze voerde met de Franse ruiter Stéphane Landois (30), die een zilveren medaille

Lees meer »

“Drugs als je rijdt, altijd rijbewijs kwijt!”: Arro Ieper lanceert nieuwe drugcampagne op Festival Dranouter

Politiezone Arro Ieper lanceert een nieuwe campagne met de slogan ‘Drugs als je rijdt, altijd rijbewijs kwijt’. De cijfers voor positieve drugtesten gaan de hoogte in en er werden vaak meer positieve drugtests dan alcoholtests afgelegd.
The post “Drugs als je rijdt, altijd rijbewijs kwijt!”: Arro Ieper lanceert nieuwe drugcampagne op Festival Dranouter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nu Julia Boschman en Louis Thyssen openlijk smoorverliefd zijn: speelt hij straks ook haar vriendje in K3-film?

Het is dik aan tussen Julia Boschman (22) van K3 en ‘Nachtwacht’-acteur Louis Thyssen (29). Sinds vorige week is hun liefdesrelatie niet langer een geheim en ook bij de première van ‘Hot Summer Night’ vrijdagavond in Het Witte Paard in Blankenberge ging het koppel over de rode loper. De papa van Louis, Peter Thyssen, speelt mee in de show. Nieuwe

Lees meer »