8020Blauw stelt kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen voor: “Partij voor de ondernemende Oostkampenaar”

Op donderdag 11 juli werden de kandidaten voor 8020Blauw voor de komende gemeenteraadsverkiezingen voorgesteld op het domein De Herten, de woonplaats van de laatste liberale burgemeester van Oostkamp.

De ploeg van 8020Blauw wordt getrokken door Kristof Van Hoye (39). Op plaats 2 prijkt Annemie Defauw (64), de bekende zaakvoerster van het voormalig Huis Defauw, bestuurslid van VIEF Groot-Oostkamp en echtgenote van eregemeenteraadslid Filip Beernaert. Op de derde plaats staat Kenneth Cleynhens (24), zeer geëngageerd in Oostkamp als vrijwilliger bij JOC Den Artisjok, als lid van het feestcomité Moerbrugge, voorzitter van de jeugdraad Oostkamp en tevens als bestuurslid van de lokale boogschietvereniging. Hakim Djemaa (47), werkzaam bij brouwerij De Halve Maan in Brugge tekent het marcom-beleid uit van de komende maanden binnen het blauwe team. De verkiezingscampagne wordt aangestuurd door Sophie Van Neer (43) maar ook sterkhouders Olivier Deduytsche (51), Thierry Cleynhens (49) en Annie Hintjens (71) zetten weer hun schouders achter het verhaal van 8020Blauw.

Voor de ondernemende 8020’er

“De lokale ondernemers Andy De Cloedt (52), Lieven Bogaert (48), Bernard Delodder (61), Philippe De Corte (61), Cristian Dantschotter (66), Rosalien Pieters (47) en Levi Hógenhall (50) van brouwerij Stokhove zijn nieuwe namen bij 8020blauw. Een sterk signaal dat we de partij zijn voor de ondernemende 8020’er. We willen met de campagne ook volop inzetten op jeugd en veiligheid. Met Annelore Bonte (45), Astrid van Meel (70), Marijke Draye (57), Leen Van Hoeymissen (38) en Robin De Cloedt (20) brengen we vanuit het professionele en/of vrijwilligersleven expertise over deze thema’s in ons team”, vertelt voorzitter Kristof Van Hoye.

Verder zorgen lokale zanger David Callebert (48), wielrenster Anja Nobus (50) en marketing manager Thidrek Van Grunderbeek (35) voor de nodige extra flair op de lijst. Lijstduwer Lieve Rooms (83) voegt tot slot een stevige portie liberale ervaring en kunde aan ons team toe. “Enkele namen op de lijst houden we nog even voor onszelf en maken we pas later bekend”, besluit Kristof Van Hoye.

The post 8020Blauw stelt kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen voor: “Partij voor de ondernemende Oostkampenaar” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Grotere keuken, veiligere schietstand én afgesloten parkeerzone: 500.000 euro extra kosten aan nieuw Antwerps politiegebouw

Het nieuwe gebouw van de lokale politie van Antwerpen, dat met bijna 300 miljoen euro een van de duurste panden van de stad is, opende een jaar geleden de deuren. Toch lijkt het korps niet helemaal tevreden. Er zijn namelijk ‘aanpassingswerken’ op til, goed voor een half miljoen euro extra kosten. “Het is erg normaal dat er aanpassingen gebeuren na

Lees meer »

Groen wil nieuw mobiliteitsplan in Antwerpen: “Nul verkeersdoden tegen 2030”

In de aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen heeft Groen heeft haar nieuwe mobiliteitsplan voor Antwerpen voorgesteld. Verkeersveiligheid is daarin een topprioriteit, iets waaraan het Antwerpse stadsbestuur volgens de groenen te weinig aandacht heeft besteed. "Ons doel is nul verkeersdoden tegen 2030 en een drastische vermindering van het aantal fietsongevallen", zegt lijsttrekker Bogdan Vanden Berghe.

Lees meer »

Waarom Kamala geen familienaam mag hebben

Als Amerikaanse vrouwen president willen worden, mogen ze alleen ‘Hillary’ of ‘Kamala’ heten. Een familienaam is een mannelijk voorrecht. Gender is, net als etniciteit, nog altijd belast met stereotypen en vooroordelen.

Lees meer »

Kandidaat carnavalprinses Heidi trekt zich terug na financiële problemen met prins Wesley

Het klonk als een sprookje toen kandidaat Prins Carnaval 2025 Wesley 1 (Wesley Noë) en zijn ‘roosje’ Heidi Vanhee zich nog vóór het einde van het vorige carnavalseizoen kandidaat stelden als nieuw prinsenpaar. Het duo bruiste van energie en wist heel wat sponsors te strikken. Maar nu laat Heidi weten dat ze zich als kandidaat prinses terugtrekt. “Wesley maakt er

Lees meer »

Union pakt op valreep volle buit tegen Charleroi

In de eerste match zonder spelmaker Cameron Puertas moest Union zwoegen en zweten. Zonder de orkestmeester vond het maar erg moeizaam gaatjes in de afweer van Charleroi. Een beresterke Sadiki versierde in blessuretijd alsnog een terechte strafschop, die Fuseini omzette: 1-0.

Lees meer »

Sofie Cleve vervangt Jo Vansteenkiste als lijsttrekker van Vlaams Belang Lendelede na “vertrouwensbreuk binnen lokaal bestuur”

Jo Vansteenkiste, die in Lendelede met een lijst Vlaams Belang zou opkomen, mag van het provinciaal bestuur geen lijsttrekker zijn bij de gemeenteraadsverkiezingen. Omdat Vansteenkiste al enige tijd gesprekken had om met een persoonlijke lijst op te komen of samen te gaan met een andere partij. Sofie Cleve wordt nu naar voor geschoven als lijsttrekker. Jo Vansteenkiste zei in een

Lees meer »