Zomerbar Den Agaar in Koekelare opent: “Een droom die uitkomt”

Kirby Ceulemans (38) en haar zoon Jason (16) baten voortaan de zomerbar Den Agaar uit in de Asstraat 37 in De Mokker. Gevestigd in de nieuwe hangaar van haar vriend Stijn Depoorter, biedt deze sfeervolle bar zowel binnen- als buitenzitplaatsen.

Het uitgebreide aanbod omvat niet alleen frisdranken en bieren, maar ook een ruime keuze aan cocktails, mocktails, shotjes, wijn, cava, champagne en warme dranken.

Daarnaast is er een gevarieerd eetmenu met onder andere tapas, pizza, croque monsieur, frietjes en diverse frituursnacks zoals frikandellen, bitterballen, mexicano’s, mozzarella sticks, chicken fingers en nog zoveel meer. Je kan er drie pintjes bestellen tegen 5 euro en er is een springkasteel voorzien voor de kinderen.

De zomerbar is van maandag tot en met donderdag open van 14 uur tot middernacht, van vrijdag tot en met zondag opent de bar al om 11 uur. Kirby straalt van enthousiasme:

“We hebben de afgelopen maanden ontzettend hard gewerkt om alles klaar te krijgen. Stijn heeft een keuken gebouwd achter de bar, zodat ik ook eten kan serveren.”

“Ik woon zelf in Vladslo en had oorspronkelijk de wens om daar de alombekende zaak de Smesse over te nemen, maar mijn bod was te laag. Stijn zag mijn teleurstelling en stelde voor om een zomerbar te beginnen in zijn nieuwe loods. Het is altijd mijn droom geweest om iets in de horeca te starten.”

Favoriete bestemming

Kirby werkt al acht jaar als tandartsassistente bij tandarts Callewaert in Diksmuide en heeft daarnaast weekendervaring opgedaan als serveerster in het Bourgondische Schild in Diksmuide. Haar zoon Jason zal haar naast zijn vakantiejob ook hier helpen.

Met een breed scala aan drankjes en snacks, en een warme, gastvrije sfeer, belooft de zomerbar Den Agaar een nieuwe favoriete bestemming te worden voor de inwoners van Koekelare en omstreken. Kirby en Jason kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen. (SVE)

The post Zomerbar Den Agaar in Koekelare opent: “Een droom die uitkomt” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

De babysit valt niet onder de familiale verzekering: “Het is verplicht een verzekering voor huispersoneel te hebben”

Je bent verplicht een verzekering voor huispersoneel te hebben wanneer je een betaalde oppas voor je kinderen hebt, die niet via een bedrijf of vereniging tewerkgesteld wordt. Op die manier is de babysit voldoende verzekerd en draai jij niet voor de kosten op. "Dat zegt de Arbeidsongevallenwet", duidt Barbara Van Speybroeck van Assuralia, de Beroepsvereniging van Verzekeringsondernemingen.

Lees meer »

Unieke foto-expo Michael Depestele

Nog tot 15 september kun je in het Muziekcentrum Dranouter en Eetcafé ’t Folk werk zien van concertfotograaf Michael Depestele uit Poperinge, ook fotograaf voor deze krant. Aan de muren van het eetcafé hangen ruim vijftig indrukwekkende concertfoto’s, een selectie die hij maakte van de laatste 25 jaar.
The post Unieke foto-expo Michael Depestele appeared first on KW.be.

Lees meer »

Alcoholverslaafde man belt aan de lopende band politie zónder zinnige reden: elf maanden cel met uitstel

Een 54-jarige man uit Gistel is veroordeeld tot elf maanden voorwaardelijke gevangenisstraf voor elektronische overlast, afzetterij en belaging. Philippe H. belde vaak zonder zinnige reden naar de politie. De vijftiger pleegt door z’n alcoholverslaving feiten aan de lopende band.
The post Alcoholverslaafde man belt aan de lopende band politie zónder zinnige reden: elf maanden cel met uitstel appeared first

Lees meer »

KIJK. Kat Kerkhofs draait broeierige set in volle Rave Cave op Tomorrowland

Het is ook vandaag warm op Tomorrowland, en dat hebben de fans van Kat Kerkhofs (35) geweten. De presentatrice mocht – na twee eerdere passages in De Schorre – opnieuw het beste van zichzelf geven in de Rave Cave, zowat het kleinste podium op het terrein. Heel wat feestvierders moesten de set van Kat noodgedwongen buiten volgen. “Maar dat hebben

Lees meer »

VS sluit deal met vermoedelijk brein achter 9/11

De Pakistaanse jihadstrijder en Al Qaeda-lid Khalid Sheikh Mohammed, het vermoedelijke brein achter de aanslagen in de Verenigde Staten op 11 september 2001, heeft in de VS samen met twee medebeschuldigden een vonnisafspraak aanvaard. Dat maakte het Amerikaanse ministerie van Defensie woensdag bekend in een korte mededeling.

Lees meer »

Johan Roelstraete (82), dé historicus van Heule en bekend genealoog, overleden

Op vrijdagnamiddag 26 juli is Johan Roelstraete overleden, thuis in Heule tussen zijn boeken zoals hij het wenste en omringd door zijn familie. Hij was dé historicus van Heule en daarnaast onder meer in heel Vlaanderen gerenommeerd als genealoog en heraldicus. Hij had niet alleen een enorme bibliotheek, met hem sterft ook een hele bibliotheek… Dankzij zijn vele publicaties laat

Lees meer »

“Ik hield mijn overleden man in mijn armen en beloofde hem dat ik Parijs zou halen”: het verhaal achter de handschoenen van deze Belgische amazone

Haar veel te jong gestorven echtgenoot Gregoire Naslin (39), papa van haar twee dochters, had geen mooier eerbetoon kunnen krijgen. Want na haar dressuuroefening op de Olympische Spelen stak de Waalse amazone Larissa Pauluis (44) haar handpalmen in de lucht en kon de hele wereld zien wat ze aan hém had geschreven: “Ik heb het je beloofd. En ik heb

Lees meer »

Op de Kemmelberg ligt nu ook een strand

Op een flank van de Kemmelberg, de hoogste heuvel van West-Vlaanderen, duikt plots een strand op. “Vroeger had men hier schrik om ‘van de moare bereen’ te worden.”
The post Op de Kemmelberg ligt nu ook een strand appeared first on KW.be.

Lees meer »