“Ze noemen me donjuan, maar waar zit mijn vrouw dan?”: singles Marleen (48) en Dirk (55) over hun moeilijke zoektocht naar een lief

En soms lukt het niet in de liefde, zelfs niet onder de Spaanse zon, hoe graag je ook zou willen dat er wél een partner in je leven is. De Oostendse Marleen Decorte (48) en Opwijkenaar Dirk Hiel (55), nog good-looking en sportief ook, wilden er allebei over vertellen voor HLN. Maar: ze wonen in Spanje op 40 kilometer van elkaar en hebben best veel gemeen. Wat zou het geven als zij eens afspreken met elkaar? En bleek de HLN-match ook een schot in de roos? 

Meer krantenkoppen in België

Brugse ctivist Wouter Mouton voert opnieuw actie bij Manneke Pis zoals twee jaar geleden, maar politie houdt hem tegen

Klimaatactivist Wouter Mouton uit Brugge probeerde vandaag het standbeeld van Manneke Pis te beklimmen om actie te voeren tegen Israël. Mouton werd echter vlug vastgegrepen voor hij over het hekken van het bekende beeld kon klimmen.
The post Brugse ctivist Wouter Mouton voert opnieuw actie bij Manneke Pis zoals twee jaar geleden, maar politie houdt hem tegen appeared first

Lees meer »

“‘Over een uurtje ben ik terug’, zei hij”: dief (28) steelt Porsche van 40.000 euro tijdens testrit in Pelt, zaakvoerders rijden hem klem in Temse

Het leek nochtans een betrouwbare jongeman (28) die bereid was om 40.000 euro neer te tellen voor een Porsche Panamera, maar bij de testrit ging het mis. De twintiger – die verrassend genoeg wel zijn échte identiteitsgegevens achterliet – reed met het voertuig gewoon naar huis, maar werd dankzij een oproep op sociale media door de Peltse zaakvoerders zelf klemgereden

Lees meer »

Geetbets start met trajectcontroles: “Niet alleen voor de veiligheid, als kleine gemeente kunnen we geld van de boetes goed gebruiken”

Ook Geetbets heeft vanaf 1 augustus trajectcontroles. De camera’s staan op 6 trajecten. Als je te snel rijdt, krijg je een GAS-boete. Opvallend, burgemeester Jo Roggen geeft toe dat de trajectcontroles er niet alleen komen voor de verkeersveiligheid. De opbrengst van de GAS-boetes kan een kleine gemeente als Geetbets goed gebruiken, zegt hij.

Lees meer »

Eerste slachtoffertje van mesaanval tijdens Taylor Swift-dansles krijgt gezicht: ouders Alice Aguiar (9) “ontroostbaar”

Eén van de slachtoffertjes van de mesaanval in een dansschool in het Engelse Southport heeft een gezicht gekregen. Het gaat volgens Britse media om Alice Aguiar (9). Ze overleed vanmorgen aan haar verwondingen. Volgens een tante van het meisje zijn haar ouders “ontroostbaar”. In totaal zijn drie kinderen gestorven als gevolg van de steekpartij.

Lees meer »

Hoe erg is de meeuwenoverlast in Oostende nu echt? “Het is niet omdat je ze niet ziet, dat ze niet op de loer liggen”

In Oostende hebben ze alles al geprobeerd om de overlast van meeuwen tegen te gaan: de inzet van roofvogels, een meeuweninterventieteam, en nu het idee om huisvuil ‘s nachts al op te halen. We gingen zelf eens kijken hoe erg het gesteld is met de overlast. “Mensen denken dat ze sneller zijn dan meeuwen, maar moeten hun mening achteraf herzien”,

Lees meer »

Klachten over fitnessketen van Nicolas De Bruyn uit ‘The Sky is the Limit’: “Ik heb meer dan 500 euro betaald om van dat abonnement verlost te zijn”

Ziek worden en toch je abonnement niet kunnen opzeggen. Een maand sporten en alsnog voor bijna twee jaar moeten betalen. Het zijn maar enkele zaken die klanten overkwamen bij On Line Fitness, een keten die eigendom is van Nicolas De Bruyn uit het programma ‘The Sky is the Limit’. Dat blijkt uit onderzoek van HLN-consumentenexperte Safia Yachou. “Mensen beginnen met

Lees meer »

De Copains zijn klaar voor Ceciliafeeste: “Onze affiche is veelbelovend”

Ceciliafeeste in Ichtegem gaat dit jaar door op een nieuwe locatie en wordt ook voor het eerst een tweedaags gebeuren. Het uiteindelijke succes zal uiteraard deels afhankelijk zijn van het weer, maar afgaande op de affiche kan het weekend niet meer stuk.
The post De Copains zijn klaar voor Ceciliafeeste: “Onze affiche is veelbelovend” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dit zijn de buslijnen in West-Vlaanderen die op 2 september veranderen

Vanaf 2 september 2024 ondergaat het busnetwerk in West-Vlaanderen een reeks aanpassingen en uitbreidingen. Hieronder volgt een overzicht van de nieuwe buslijnen en de belangrijkste wijzigingen in de verschillende regio’s.
The post Dit zijn de buslijnen in West-Vlaanderen die op 2 september veranderen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Historisch kuiken overleden, maar nu huppelt al nieuw kuiken bij flamingo’s Bellewaerde: “We hebben het anders aangepakt”

Het historisch kuiken is niet meer: de eerste flamingo in twintig jaar overleed enkele dagen na de geboorte in het Ieperse Bellewaerde Park. Intussen is een tweede kuiken geboren, dat wel goed aansterkt en vrijdag voor het eerst uit het nest kroop.
The post Historisch kuiken overleden, maar nu huppelt al nieuw kuiken bij flamingo’s Bellewaerde: “We hebben het

Lees meer »

Indische dj Roop – die lesgeeft op plaatselijke Tomorrowlandschool – debuteert in Boom: “Mijn collega’s dachten dat ik gek was geworden”

Hij geeft al jaren muziekles op de Music & Arts School in Kolkata, en mocht z’n kunnen al etaleren op festivals in z’n thuisland. Maar een buitenlands optreden, laat staan een plekje op de affiche van Tomorrowland: die eer viel dj Roop nog niet eerder te beurt. Tot nu. De Tomorrowland Foundation haalde hem naar België, en liet hem tijdens

Lees meer »