Zakenkantoor Geert Dehaese fusioneert met L&M Brokers

Zakenkantoor Geert Dehaese gaat sinds kort door het leven als ‘L&M Brokers – By Geert Dehaese’. Het is het gevolg van een fusie tussen het zakenkantoor en L&M Brokers, dat werd opgericht door Jovi De Loof om de bedrijven Viaene Verzekeringen en Zakenkantoor Decleir in onder te brengen. L&M Brokers is al langer actief in Sijsele en dan vooral bekend onder de naam Viane Verzekeringen.

Geert Dehaese van het zakenkantoor dat zijn naam draagt – en dat zowel verzekeringen als hypothecaire leningen aanbiedt – begon in 1988 te werken in het verzekeringskantoor van zijn vader en nam in 1992 het kantoor over. In 2002 vestigde hij zich in de Dorpsstraat in Sijsele, waar hij in 2015 begon het met aanbieden van woonkredieten. Dat deed hij de jongste jaren onder de noemer ‘Leningcomfort’.

Voordelen

Maar nu is er dus een samenwerking gekomen tussen beide ondernemingen en dit resulteerde ook in een verhuizing naar het pand Dorpsstraat 61B, waar L&M Brokers al langere tijd actief is. “Geert neemt nu zelf een tusssenpauze in een al lange en drukke loopbaan maar komt op termijn zeker terug om het kantoor te versterken”, zegt medezaakvoerder Jovi De Loof.

“In deze branche zijn synergieën steeds belangrijker dus dit is ook wat we gaan hebben met deze operatie. Door deze samenvoeging met de bijkomende verzekeringscollega’s- en partners in twee L&M Brokerfilialen – in Sijsele en in Kuurne – genieten onze klanten een nog uitgebreider klantenaanbod, betere voorwaarden, permanentie en een snellere schadeafhandeling. Door een groter kantoor, met nu vijf personen, zal de service en de snelheid van dienstverlening ook stijgen dus er zijn alleen maar voordelen aan de fusie.” (PDV)

The post Zakenkantoor Geert Dehaese fusioneert met L&M Brokers is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Franse start-up wil foie gras vervangen door kweekvlees als ethisch alternatief voor omstreden ganzenlever

Foie gras van gekweekt vlees kan een ethisch alternatief zijn voor klassieke foie gras waarvoor ganzen gedwangvoerd worden. Dat zegt culinair journalist Jan Scheidtweiler. De Franse start-up Gourmey wil als eerste in Europa een gekweekte foie gras op de Europese markt brengen. EU-lidstaten Italië, Frankrijk, Hongarije en Oostenrijk zijn alvast kritisch over kweekvlees.

Lees meer »

LIVE F1. Verstappen opnieuw in duel met Norris, alleen is het nu voor plaats 5, Russel probeert het met een éénstopper

De eerste helft van het F1-seizoen zit er bijna op. Maar eerst gaan alle ogen op de GP van België in Spa Francorchamps. Wereldkampioen Max Verstappen won de vorige drie edities op zijn lievelingsparcours, maar zit niet in zijn allerbeste vorm én heeft bovendien een gridstraf van tien plaatsen gekregen. Hij start vanop de elfde plek. De pole is voor

Lees meer »

Minister: “Elementen aangetroffen waarmee we denken snel te weten wie verantwoordelijk is” voor aanval op Frans spoorwegnet

In het onderzoek naar de sabotage op het Franse spoorwegnet zijn “bepaalde elementen aangetroffen waardoor we denken vrij snel te zullen weten wie verantwoordelijk is”. Dat heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin zaterdag verklaard op de Franse televisiezender France 2. Darmanin sluit sabotage vanuit het buitenland niet uit.

Lees meer »

Dadizeelsestraat in Moorslede lokt pak volk met straatfeest

Buurtbewoners van de Dadizeelsestraat in Moorslede genoten voor de vierde keer van het jaarlijkse straatfeest. Zo’n honderdvijftig bewoners kwamen samen in een afgesloten gedeelte van de straat. Ze genoten er van een drankje of een braadworst. Een accordeonist kwam langs om enkele deuntjes te spelen. De organisatoren van het straatfeest kijken nu al uit naar
The post Dadizeelsestraat in

Lees meer »

Waarom wordt drinkwater voor ruim drie miljoen Vlamingen binnenkort duurder, terwijl ons verbruik afneemt?

We verbruiken steeds minder kraanwater, maar op een financiële beloning voor onze zuinigheid hoeven we niet te rekenen. De grootste drinkwatermaatschappij van Vlaanderen, De Watergroep, wil kraanwater vanaf volgend jaar duurder maken. Waarom zouden de tarieven moeten stijgen? En hoeveel zouden we meer betalen voor water uit de kraan? “We moeten 34.000 kilometer waterleidingen in goede staat houden.”

Lees meer »

Parket onderzoekt vijf klachten tegen Franse ex-nieuwsankerman Patrick Poivre d’Arvor wegens seksueel misbruik

Het parket van Nanterre zal vijf klachten met burgerlijke partijstelling tegen Patrick Poivre d’Arvor, een bekende ex-nieuwslezer in Frankrijk onderzoeken. De man voormalige TF1-presentator wordt al jaren door tientallen vrouwen beschuldigd van verkrachting, maar klachten werden tot nog toe geseponeerd omdat de zaken verjaard waren en er onvoldoende bewijzen voorhanden waren.

Lees meer »

Surfinstructeurs redden met jetski jongen van 17 uit zee in Zeebrugge

In Zeebrugge is dinsdagavond een jongen van 17 op het nippertje gered uit de zee. De tiener ging zelf het water in, maar kon niet op eigen kracht terug aan wal geraken. Toen een toevallige voorbijganger kleding aantrof op het strand en niemand in de zee zag, sloeg hij alarm. Twee surfinstructeurs besloten de tiener meteen uit het water te

Lees meer »

Frederik Vandenbroucke uit Ieper over zijn liefde voor heemkunde: “Oude foto’s krijgen veel weerklank”

Als tiener opende Frederik Vandenbroucke een toeristisch kantoor, nu ontrafelt hij als voorzitter van Iepers Kwartier heemkundige mysteries. Hij zit gebeiteld in Ieper, waar hij zijn voorliefde voor bouwkundig erfgoed en meer specifiek vestingsteden volop kan degusteren. “Toen de heemkring een oproep voor nieuwe bestuursleden lanceerde, waren ze tevreden dat er zich een jongere gast meldde.”
The post Frederik

Lees meer »