WIMBLEDON. Krejcikova en Paolini plaatsen zich voor vrouwenfinale

Met Wimbledon wordt het derde grandslamtoernooi van het jaar gespeeld. Wie worden de opvolgers van Carlos Alcaraz en Marketa Vondrousova? 

Meer krantenkoppen in België

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Netanyahu spreekt natie toe: “Israël wacht moeilijke dagen, maar is op alle scenario’s voorbereid”

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft in een live-toespraak op tv gezegd dat “Israël moeilijke dagen wacht” en het land “op alle scenario’s is voorbereid”. Netanyahu zei niets over een aanval op Hamas-kopstuk Ismail Haniyeh, maar stelde wel dat het “verpletterende klappen heeft uitgedeeld aan vijanden”. Volg alle updates in onze liveblog.

Lees meer »

Auke (16) pakt zilver met Young Yellow Tigers op EK in Roemenië: “Megaleuk om dit te bereiken”

Op het Europees Kampioenschap U18 volleybal in Roemenië pakten de Young Yellow Tigers knap zilver. Een van de uitblinkers in het team was Auke Vanassche. “Ik kreeg volleybal met de paplepel”, zegt de fiere 16-jarige Avelgemse.
The post Auke (16) pakt zilver met Young Yellow Tigers op EK in Roemenië: “Megaleuk om dit te bereiken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Heel wat kwallen spoelen aan op onze stranden

Wie deze dagen langs de vloedlijn op onze stranden wandelt, zal waarschijnlijk al opgemerkt hebben dat er heel wat kwallen op het zand achterblijven.
The post Heel wat kwallen spoelen aan op onze stranden appeared first on KW.be.

Lees meer »

KV Kortrijk haalt verdedigende middenvelder in Japan

KV Kortrijk versterkt zich met de verdedigende middenvelder Tomoki Takamine. De 26-jarige Japanner ondertekent een contract bij KVK tot juni 2027. Dat hebben de Kerels dinsdag gemeld.
The post KV Kortrijk haalt verdedigende middenvelder in Japan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Elf mensen naar ziekenhuis na woningbrand

In de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node heeft maandagnamiddag een brand gewoed in een rijwoning. Elf personen raakten daarbij gewond maar geen van hen verkeerde in levensgevaar. Door de brand is de getroffen woning onbewoonbaar. Dat meldt de Brusselse brandweer.

Lees meer »

Nu de vervaldatum van de vorige staatsbon nadert, wedijveren overheid en banken om uw centen: dit zijn de alternatieven

Begin september komt het geld van de populairste staatsbon ooit opnieuw vrij. En dat zorgt voor een wedloop tussen overheid en banken. De ene lanceert een nieuwe staatsbon. De anderen pakken uit met tal van alternatieven. Maar wat kan je doen met het geld dat weer vrijkomt? Wat zijn de alternatieven voor de nieuwe staatsbon? En waar houd je best

Lees meer »