Willy Sommers looft ‘discrete’ Wendy Van Wanten: “Wanneer ze zich omkleedde, hield haar manager er grote handdoek voor”

Eén van de meest iconische duetten uit de geschiedenis van ‘Tien om te zien’ herleeft volgende week: dan zingen Willy Sommers (71) en Wendy Van Wanten (64) nog een keer ‘Kijk eens diep in mijn ogen’. Het duet was de aanzet voor heel wat roddels over de twee artiesten, vertellen ze in ‘Dag Allemaal’. Een gesprek over het ‘Wendy-effect’, weerbarstige borsten en minder succesvolle periodes. “Toen ‘Tien om te zien’ zonder mij doorging, was dat toch slikken.” 

Meer krantenkoppen in België

De ereplaats die bronzen Van Aert wél koestert: een medaille dankzij een grotere materiaalstunt dan zeven jaar geleden in Luxemburg

Het besluit van Wout van Aert na de Tour zes dagen geleden: “Ik ben geen favoriet voor de wegrit.” Over de tijdrit repte hij zelfs geen woord. Welaan, in een kletsnat Parijs nam hij alle risico’s door als enige met twee volle wielen te rijden… Brons als resultaat. “We hadden berekend dat het zeventien watt winst kon opleveren. Dit is

Lees meer »

Nieuwe speelelementen in het Broeders Maristenpark: “Mooie plek om te verpozen”

Midden deze maand werd gestart met de werken aan het Broeders Maristenpark en het plaatsen van nieuwe speeltoestellen. De voorziene aanpassingen moeten het park aantrekkelijker maken om te vertoeven en moet de beleving van de kinderen nog verhogen. Wij bekeken een en ander al eens met bevoegde schepen Annick Debonné.
The post Nieuwe speelelementen in het Broeders Maristenpark: “Mooie

Lees meer »

Geetbets start met trajectcontroles: “Niet alleen voor de veiligheid, als kleine gemeente kunnen we geld van de boetes goed gebruiken”

Ook Geetbets heeft vanaf 1 augustus trajectcontroles. De camera’s staan op 6 trajecten. Als je te snel rijdt, krijg je een GAS-boete. Opvallend, burgemeester Jo Roggen geeft toe dat de trajectcontroles er niet alleen komen voor de verkeersveiligheid. De opbrengst van de GAS-boetes kan een kleine gemeente als Geetbets goed gebruiken, zegt hij.

Lees meer »

Gert Verhulst en James Cooke zijn in Plopsaland opnieuw een duo: “Wij zijn er altijd voor elkaar. Van dat soort vrienden heb je er niet veel.”

“Wij zijn de allerbeste vrienden,” zingen Gert Verhulst (56) en James Cooke (39) in ‘ZomerRevue’. Ze doen het in juli en augustus een keer of veertien op de planken van Plopsaland, uit volle borst: “Een beetje zoals Bert en Ernie, Samson en Gert, en Bassie en Adriaan.” Dat van die vriendschap klopt, maar constant op elkaars kap zitten zoals die

Lees meer »

Oostkamp maakt zich op voor vier dagen kermis: “Jaarlijkse braderie gaat gepaard met heel wat kinder- en straatanimatie”

Het eerste weekend van augustus is het weer feest in het centrum van Oostkamp. Vier dagen lang is er kermis. Net zoals vorig jaar hebben alle kermisattracties een plaats gekregen op het gemeenteplein, het Sint-Pietersplein en op de parking voor de pastorie, een plaats die met de herinrichting van de Schooldreef nu wel definitief lijkt.
The post Oostkamp maakt

Lees meer »

Onze analiste Kim Gevaert over boost van het openingsweekend: “Andere atleten gaan hierop voort willen surfen”

Twéé medailles in het openingsweekend, daar staat ook onze analiste Kim Gevaert van te kijken. Ze is ervan overtuigd dat het eremetaal van Evenepoel en Van Aert voor een superboost bij heel Team Belgium zal zorgen. “Je wordt als team uiteindelijk afgerekend op het aantal medailles. Nu er al twee binnen zijn, zal er toch opgelucht zijn gereageerd.”

Lees meer »

Toeristen of zeeleeuwen: wie wint slag om La Jolla?

Virale beelden van afgelopen weekend tonen hoe zeeleeuwen in San Diego mensen van het strand van La Jolla lijken te verdrijven, maar daarmee hebben de dieren de populaire badplaats nog niet heroverd: “Het strand moet worden teruggegeven aan de mensen.”

Lees meer »

Nieuw skatepark met dank aan skaters Natan, Tim en Flobert: “Resultaat mag er zeker zijn”

Dankzij de inzet van drie gedreven vrienden, Natan Ranson, Tim Vander Cruyssen en Flobert Engels, hebben Zwevegemse skaters eindelijk een gloednieuw skatepark. “In 2016 maakten skaters al een verslag om de dringende behoefte te benadrukken. Voor hen was het van belang betrokken te zijn bij het ontwerp van het skatepark. Dat deden we dan ook”, zegt jeugdschepen Isabelle Degezelle (CD&V).<br

Lees meer »

“Ik bereid set nooit voor”: DJ Thönder uit Deerlijk draait in Palacetent op Festival Dranouter

Het is weer zover. Festival Dranouter, het jaarlijkse hoogtepunt voor muziekliefhebbers in de Westhoek, staat voor de deur. Xander De Donder, beter gekend als dj Thönder, maakt voor de vijfde keer zijn op afwachting op het gerenommeerde muziekfeest. Op zaterdag 3 augustus sluit hij de avond af in de Palacetent, de grote biertent, met een set die ongetwijfeld weer voor

Lees meer »

Justin Timberlake heeft niet gereden onder invloed, zegt zijn advocaat

De Amerikaanse popster Justin Timberlake reed niet onder invloed van alcohol toen hij in juni opgepakt werd. Dat heeft zijn advocaat, Edward Burke, vrijdag verklaard. Volgens Burke beging de politie “een aantal zeer grote vergissingen”. “Justin had niet gedronken en had niet opgepakt moeten worden in de nacht van 17 op 18 juni”, klinkt het. Nochtans had Timberlake de feiten

Lees meer »