Wiel van vliegtuig vat vuur vlak voor opstijgen, piloot moet vlucht annuleren

Het wiel van een American Airlines vliegtuig dat vanuit Tampa in Florida zou vertrekken vatte plots vuur, waardoor het vliegtuig aan de grond moest blijven.

 

Meer krantenkoppen in België

Sparta Kruiseke in rouw door overlijden ex-speler Tiebe Blanckaert bij ongeval met de fiets

Voetbalclub Sparta Kruiseke is in diepe rouw door het overlijden van ex-jeugdspeler Tiebe Blanckaert (18) uit Geluveld. De jonge fietser kwam dinsdagmorgen om het leven tijdens het dwarsen van de expresweg N58, ter hoogte van de Oude Beselarestraat in Wervik.
The post Sparta Kruiseke in rouw door overlijden ex-speler Tiebe Blanckaert bij ongeval met de fiets appeared first on

Lees meer »

Nederlandse kiezers hebben ook dit jaar weer belangrijke stem bij gemeenteraadsverkiezingen in Voeren

Ruim 60 procent van de niet-Belgische kiezers in Voeren hebben zich geregistreerd voor de gemeenteraadsverkiezingen. Het merendeel van hen zijn Nederlanders. In heel Vlaanderen kan je je als niet-Belg alleen nog vandaag registeren om op 13 oktober te stemmen. De Nederlanders spelen intussen al enkele decennia een cruciale rol bij de lokale verkiezingen in Voeren. Want sinds de eerste gemeenteraadsverkiezingen

Lees meer »

KIJK. Prinses Delphine gaat uit de bol op Tomorrowland

België is dol op ons grootste festival, Tomorrowland in Boom. En zelfs blauw bloed weet de muziek er wel te smaken. Op een filmpje is te zien hoe prinses Delphine helemaal uit de bol gaat tijdens het tweede weekend van Tomorrowland. Ze had daarvoor een mooi plekje op het hoofdpodium bemachtigd.

Lees meer »