Weduwe Aleksej Navalny op Russische lijst van “terroristen en extremisten” geplaatst

De Russische autoriteiten hebben Joelia Navalnaja, de weduwe van de in februari in een strafkolonie overleden Aleksej Navalny, op de lijst van “terroristen en extremisten” geplaatst. Ze deden dat twee dagen nadat een arrestatiebevel was uitgevaardigd tegen de in ballingschap levende Navalnaja wegens “deelname aan een extremistische groepering”.

 

Meer krantenkoppen in België

DJ Bobalicious speelt zondag weer thuismatch op Festival Dranouter

Voor dj Bobalicious is de zomeragenda steeds goed gevuld. Een jaarlijkse passage op Festival Dranouter kan daarbij niet ontbreken. Zondagavond draait hij twee sets, eerst in Bar Rouge en vanaf 22 uur in de Palace. “Dranouter voelt als thuiskomen”, zegt dj Bobalicious.
The post DJ Bobalicious speelt zondag weer thuismatch op Festival Dranouter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jotka Bauwens leert dans aan op Oostendse zeedijk

Theater aan Zee gaf choreografe Jotka Bauwens de opdracht een dans te maken rond het thema generaties. Het resultaat is een mooi duet met haar moeder. Elke dag om 15 uur leert ze de dans aan en op de slotdag van het festival is er een groepsuitvoering op het strand. Dansers en kijkers zijn welkom.
The post Jotka Bauwens

Lees meer »

Eigenlijk kan ze nu al rentenieren: zoveel verdient Adele met haar concerten in München

Adele (36) heeft kosten noch moeite gespaard voor haar concertreeks in het Duitse München. Vanaf vrijdag staat de superster tien keer in een speciaal voor haar gebouwd stadion, met als opvallendste snufje het grootste en duurste videoscherm óóit. Tegelijkertijd brengt haar passage in München ook veel geld ín het laatje. Wat mogen haar fans verwachten? Wat staat er op haar

Lees meer »

Derde kind overleden na steekpartij op danskamp in Engeland

Na de steekpartij in de Engelse kuststad Southport maandag is dinsdag een derde kind overleden. Acht andere kinderen hebben verwondingen opgelopen. Vijf van hen zijn nog in kritieke toestand. Ook twee volwassenen zijn er erg aan toe. Dat meldt de politie dinsdag in een nieuwe update.

Lees meer »

Bosbrand in Californië in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste ooit in de Amerikaanse staat

De snel om zich heen grijpende bosbrand in het noorden van Californië is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste ooit in de Amerikaanse staat. Tot overmaat van ramp is voorlopig “0 procent” van de vuurzee onder controle, ondanks inspanningen van ongeveer 2.500 mensen, meer dan een dozijn helikopters en tal van blusvliegtuigen, aldus de lokale autoriteiten.

Lees meer »

Laura Lynn & Dean brengen duet ‘Van Bij Het Begin’ uit én halen daarmee drie keren ‘Tien om te Zien’

Laura Lynn stond de voorbije twee weken maar liefst drie keer op het podium tijdens de opnames van het legendarische televisieprogramma ‘Tien Om Te Zien’. En ze stond er niet alleen, want voor haar nieuwe single ‘Van Bij Het Begin’ werkt ze samen met Dean Delannoit. Het publiek van ’Tien Om Te Zien’ mocht het nummer al drie keer luidkeels

Lees meer »