Wall Street: winstnemingen op big tech, Delta in duikvlucht

17:23 De Amerikaanse beurzen zijn het noorden wat kwijt na het meevallend inflatiecijfer. De interesse in rentegevoelige kleinere bedrijven neemt toe, terwijl op de grote techspelers winst wordt genomen. 

Meer krantenkoppen in België

Man achter aanslagen 11 september wil schuld bekennen in ruil voor levenslange celstraf: komt er eindelijk een proces?

Khalid Sheikh Mohammed, het brein achter de aanslagen van 11 september 2001, heeft beslist om schuld te bekennen. Waarom doet hij dat nu pas, meer dan twintig jaar na datum? Zal hij het beruchte gevangenenkamp Guantánamo Bay, waar hij nog steeds opgesloten zit, ooit mogen verlaten? “Tijdens de ontelbare folteringen heeft hij gelijk wat bekend”, zeggen zijn advocaten.

Lees meer »

KIJK. Hollywoodacteur Vin Diesel is special guest tijdens optreden van Dimitri Vegas en Like Mike op Tomorrowland

Hollywood op bezoek op Tomorrowland. De Amerikaanse acteur Vin Diesel (57), onder meer bekend van ‘The Fast and The Furious’-franchise, is zaterdagavond opgedoken op het festival in Boom. Helemaal onverwacht is dat niet: in een gesprek met HLN had Dimitri Vegas (42) het nieuws aangekondigd, al was het toen nog niet duidelijk of het effectief zou lukken. Wél dus. Vin

Lees meer »

Bedwantsen op kamp met West-Vlaamse jongeren

In een jeugdverblijfscentrum in Westmalle zijn zaterdag bedwantsen gevonden, zo melden diverse media. Net op dat moment stond een groep West-Vlaamse jongeren klaar om huiswaarts te keren richting Kortrijk en Brugge.
The post Bedwantsen op kamp met West-Vlaamse jongeren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Emma Plasschaert begint met tegenvallende 25ste plaats aan olympische zeilrace, tweede regatta uitgesteld

Zeilster Emma Plasschaert uit Oostende is haar Olympische Spelen in Marseille donderdag begonnen met een teleurstellende 25ste plaats in de eerste regatta van de ILCA 6-categorie. De tweede regatta van de dag werd uitgesteld door de zwakke wind in Zuid-Frankrijk.
The post Emma Plasschaert begint met tegenvallende 25ste plaats aan olympische zeilrace, tweede regatta uitgesteld appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dichteres Delphine Lecompte kraait als een haan op de Markt van Brugge om samen met GAIA wreed dierenleed van eendagskuikens aan te kaarten

Vrijdagnamiddag kraaide dichteres Delphine Lecompte ‘kukeleku’ op de Markt in Brugge. De Brugse schrijfster nam plaats in de Egg Mobile en ondertekende de audiopetitie van GAIA. De dierenrechtenorganisatie wil op die manier druk uitoefenen op beleidsmakers en supermarkten: “Er moet een einde komen aan de wrede praktijken van het vergassen en levend verbrijzelen van kuikens.”
The post Dichteres Delphine

Lees meer »

Cultureel Brugge mikt in augustus vooral op de Gouden Boomstoet

Het regent op de sociale media klachten over het feit dat Brugge geen stadsfestival meer heeft. Het stadsbestuur wil geen geld meer besteden aan Moods! Gelukkig valt er nog veel te beleven in Brugge in augustus. Met als paradepaardje de Gouden Boomstoet.
The post Cultureel Brugge mikt in augustus vooral op de Gouden Boomstoet appeared first on KW.be.

Lees meer »