Waals regeerakkoord op Vlaamse feestdag: “grootste belastingverlaging ooit” en smartphoneverbod op lagere school

Goed een maand na de verkiezingen hebben MR en Les Engagés hun regeerakkoord voor de Waalse en de Franse gemeenschapsregering voorgesteld. De partijen hopen op "echte veranderingen en een breuk met het verleden" na decennia van regeringen onder leiding van de PS. Ze willen de belastingen fors verlagen en tegelijk de begroting in evenwicht krijgen. 

Meer krantenkoppen in België

Naar Zaventem omgeleide TUI-vluchten bezorgen passagiers in Deurne kopzorgen: “Vooral oudere reizigers zijn de pineut”

Luchtvaartmaatschappij TUI heeft besloten om tot 6 oktober niet meer op de luchthaven van Deurne te vliegen, waardoor veel getroffen reizigers met de handen in het haar zitten. “De terugrit vanuit Zaventem zorgt voor extra kosten”, vertelt passagier Rudy Cluytens die op 31 juli terugkeert uit Alicante. “Waarom legt TUI voor gedupeerde reizigers geen bus in naar Deurne?”

Lees meer »

Justine Henin en Axel Merckx, de helden van Athene: “Wat Justine en Kim waren in het tennis, zijn Remco en Wout nu in de koers”

De begroeting is warm en hartelijk, met zoenen in de entreehal van de Tennis Academy van Justine Henin in Limelette. Zij en Axel Merckx poseren in een oude Chesterfield met hun medaille van toen: goud voor onze voormalige tennistrots, brons voor renner Merckx in Athene 2004. Samen koesteren ze het verleden, omarmen ze het heden, belichten ze de toekomst. “De

Lees meer »