Vrouw (77) overleden na aanrijding in Oostende

Bij een verkeersongeval is donderdagochtend in Oostende een 77-jarige vrouw om het leven gekomen. Dat bevestigt de lokale politiezone Oostende. Het slachtoffer werd aangereden door een wagen die een oprit verliet.

Het ongeval deed zich rond 10.45 uur voor in de Oostendse Vuurtorenwijk. Een 77-jarige vrouw uit Oostende werd in de Stroombanklaan aangereden door een voertuig dat een oprit verliet. Daarbij kwam het slachtoffer onder de wagen van de 28-jarige vrouw terecht. De hulpdiensten snelden nog ter plaatse, maar voor het slachtoffer kwam alle hulp te laat. De zeventiger bezweek ter plaatse aan haar verwondingen.

De Brugse afdeling van het parket West-Vlaanderen stelde een verkeersdeskundige aan om de precieze omstandigheden van het incident te onderzoeken. Het is voorlopig nog wachten op de bevindingen van de expert.

The post Vrouw (77) overleden na aanrijding in Oostende is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Messteken en kinderen in shock: supporters Patro Eisden aangevallen door Genkse harde kern

De Maasmechelse supportersgroep Patro Fanatics is gisterenavond aangevallen toen ze met de bus terugkeerden van een uitwedstrijd tegen RWDM. Ze werden benaderd aan de parking in Eisden door een veertigtal gemaskerde mannen, allen met witte of blauwe bivakmutsen. “Dit komt duidelijk vanuit de harde kern van KRC Genk”, zeggen de supporters. Er vielen heel wat lichtgewonden én aanwezige kinderen waren

Lees meer »

Schrijver Arnon Grunberg over controversiële Brusselmans-column en ontslag bij ‘Humo’: “Laffe reactie van hoofdredactie was reden om op te stappen”

Schrijver Arnon Grunberg is uiteindelijk opgestapt als columnist bij weekblad ‘Humo’ vanwege de “laffe” reactie van de hoofdredactie op de ophefmakende column van Herman Brusselmans. Dat heeft hij vrijdag gezegd in ‘De Ochtend’ op VRT Radio 1. “Ik kan niet voor een blad schrijven waar ik geen enkel respect meer heb voor de hoofdredactie.”

Lees meer »

Schooldirecteur onder vuur na “onaanvaardbare uitspraken”: onderzoek geopend na klacht partij Guy D’haeseleer

De directeur van de stedelijke basisschool De Lettertuin in Ninove zal zich voor de deontologische commissie van de stad moeten verantwoorden. Forza Ninove, de partij van Vlaams Belanger Guy D’haeseleer, diende een klacht in tegen de man na “onaanvaardbare uitspraken” die zijn partij zou schaden. De stad heeft een intern onderzoek geopend maar bevestigt voorlopig het vertrouwen in de directeur.

Lees meer »

Motorrijder heeft erg veel geluk bij ongeval in Kortemark: “Hij vloog door raam van 40 centimeter en smakte niet tegen gevel”

“Hoe onwaarschijnlijk veel geluk kan je hebben? Dat raam is amper 40 centimeter breed!” Een motorrijder mag blij zijn dat hij een ongeval afgelopen nacht in Kortemark nog kan navertellen. De motard ging rechtdoor aan een T-splitsing, werd door een betonnen afboording een meter de lucht in geslingerd, maar vloog in gestrekte houding als bij wonder recht een 40 centimeter

Lees meer »

Weer een inbraak bij café De Gouden Aap op Vlasmarkt: “Je voelt je machteloos”

In het weekend van 6 juli werden verschillende horecazaken geteisterd door inbraken. Enkele weken later, 17 augustus om 6 uur ’s ochtends, wordt De Gouden Aap op Vlasmarkt voor een vierde keer – op minder dan een jaar tijd! – het slachtoffer van diefstal. “Via het smalle verluchtingsrooster aan de buitenkant kwam de dief binnen”, legt Xander Beeckman (25) uit.

Lees meer »

Tielt Classics Tour straks aan achtste editie toe

Op zondag 1 september staat de achtste editie van de Tielt Classics Tour gepland. De oldtimerrit is sinds 2016 een vaste waarde voor Tieltse oldtimerliefhebbers.
The post Tielt Classics Tour straks aan achtste editie toe appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Moskou ontkent “geheime gesprekken” over staakt-het-vu­ren – Wit-Rus­land stuurt troepen naar “volledige grens met Oekraïne”

Rusland ontkent een mediabericht over geplande, geheime onderhandelingen voor een gedeeltelijk staakt-het-vuren. De Amerikaanse krant ‘Washington Post’ had bericht dat het Oekraïense offensief in het Russische Koersk plannen voor zulke gesprekken doorkruist heeft. En de Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko zegt dat hij troepen gestuurd heeft naar de volledige grens met Oekraïne. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in

Lees meer »