Voormalige Fleetwood Mac-zangeres Stevie Nicks (76) annuleert optreden in Sportpaleis

Stevie Nicks (76), bekend als de voormalige zangeres van Fleetwood Mac, annuleert haar geplande concert in het Sportpaleis. Ze zou volgende week haar enige optreden in België geven, maar moet nu haar Belgische fans dus teleurstellen. 

Meer krantenkoppen in België

Gasfles ontploft in ijssalon, schade blijft beperkt

In een ijssalon op de Zeedijk in Koksijde ontstond dinsdag kort voor de middag een kleine explosie. Het probleem lag bij de aansluiting van een gasfles, waarna een brand ontstond. Door de interventie van de hulpdiensten werd de Zeedijk afgesloten en moesten deelnemers aan de Vierdaagse van de IJzer even rond wandelen.

Lees meer »

Gistelse geocaching kent veel succes: “Al 10.000 gevonden logs”

Al een tijdje kan je in Gistel deelnemen aan verschillende schattenzoektochten, beter bekend als geocaching. De routes kennen heel wat succes: de kaap van 10.000 gevonden logs is ondertussen overschreden.
The post Gistelse geocaching kent veel succes: “Al 10.000 gevonden logs” appeared first on KW.be.

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Inwoners van Koersk moeten van Russische overheid datingapps uitschakelen

Het Russische leger heeft dinsdag gemeld dat het de stad New York in de Oost-Oekraïense regio Donetsk heeft ingenomen. Het wordt gezien als een belangrijk logistiek knooppunt voor Oekraïense troepen. Hoewel het Oekraïense militaire offensief dat twee weken geleden van start ging in de Russische regio Koersk veel aandacht krijgt omdat het de gevechten verplaatst naar het grondgebied van Rusland,

Lees meer »