Voor het eerst krijgt het publiek een blik achter het balkon van Buckingham Palace: wat is er te zien? En welk verhaal zit erachter?

Voor het eerst krijgt het publiek de kamer áchter het beroemde balkon van Buckingham Palace te zien. Ze maakt deel uit van de oostvleugel van het gebouw, die de voorbije jaren een grondige renovatie kreeg.

 

Meer krantenkoppen in België

Na de breuk met Caroline: Karl Vannieuwkerke (53) vindt de liefde bij politica Tine Maertens (31)

Karl Vannieuwkerke (53) heeft z’n hart verloren aan Tine Maertens, een 31-jarig cd&v-gemeenteraadslid in Koekelare. Dat schrijft ‘Dag Allemaal’. Het nieuws komt enkele weken nadat bekend raakte dat Karl gebroken heeft met Caroline Vereenooghe (38), mama van z’n twee jongste zoontjes. Wie is Maertens, hoe leerden zij elkaar kennen en hoe lang zijn ze al samen?

Lees meer »

Zeker acht doden bij aardverschuivingen in India, mogelijk honderden mensen bedolven

Aardverschuivingen door zware moessonregens in het zuiden van India hebben volgens officiële berichten aan zeker acht mensen het leven gekost. Minstens 70 mensen uit het getroffen district Wayanad, in de deelstaat Kerala, zijn met verwondingen naar ziekenhuizen gebracht. Dat zei Veena George, minister van Volksgezondheid van Kerala. De vrees bestaat dat honderden mensen nog bedolven zijn onder de massa’s aarde.

Lees meer »

Noord-Amerika kreunt onder bosbranden: Californië vreest voor een drama, schade in Canadese bergstad Jasper wordt duidelijk

Het westen van Noord-Amerika wordt geteisterd door zware bosbranden. In het Canadese bergstadje Jasper is het ergste leed geleden en likken de inwoners hun wonden. Maar in de Amerikaanse staat Californië lijkt het ergste nog te moeten komen. Daar vreest men voor een herhaling van de historisch zware branden van 2018. Doordat de vegetatie zo droog is, kunnen bosbranden erg

Lees meer »

Minstens 174 doden en ruim 2.500 arrestaties bij studentenprotesten in Bangladesh

In Bangladesh zijn al minstens 174 mensen omgekomen, onder wie verschillende politiemensen, en ruim 2.500 mensen gearresteerd bij het recente straatprotest, zo berekende het Franse persagentschap AFP. Jongeren komen in het Aziatische land al weken op straat om hun ongenoegen te uiten over de herinvoering van een systeem waarbij overheidsbanen worden gereserveerd voor bepaalde groepen.

Lees meer »

Kunstgrasveld en nieuwe LED-verlichting voor Eendracht Wervik: “Voor iedereen aangenamer om de wedstrijden te beleven”

Derdeklasser Eendracht Wervik beschikt nu ook over een kunstgrasveld op het hoofdterrein van het Viroviosstadion. Het nieuw kunstgrasveld werd woensdagavond ‘ingespeeld’ tijdens een oefenwedstrijd tegen Tweede Amateur KRC Harelbeke. Ondertussen is ook de verlichting volledig vernieuwd.
The post Kunstgrasveld en nieuwe LED-verlichting voor Eendracht Wervik: “Voor iedereen aangenamer om de wedstrijden te beleven” appeared first on KW.be.

Lees meer »