Voertuig crasht met hoge snelheid tegen boom en belandt op dak: bestuurder zwaargewond afgevoerd

In Humbeek is een bestuurder donderdagmiddag met zijn voertuig op spectaculaire wijze gecrasht. Hij verloor tegen hoge snelheid de controle over het stuur, raakte een boom en belandde op zijn dak in een aardappelveld. De man werd door de brandweer bevrijd uit het wrak en zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

 

Meer krantenkoppen in België

Benjamin is letterlijk benjamin op Lijst Burgemeester

Deze week stellen we het laatste nieuwe gezicht van Lijst Burgemeester voor: Benjamin Derudder (26), bachelor grafische en digitale media, betrokken Houtavenaar en begaan met het jeugdwerk in de gemeente. “Het fijne aan LB, is dat er verschillende generaties op de lijst staan.”
The post Benjamin is letterlijk benjamin op Lijst Burgemeester appeared first on KW.be.

Lees meer »

Controverse in Parijs: waarom vrouwen met y-chromosoom soms worden uitgesloten van de competitie

Heel straffe gebeurtenis in het vrouwenboksen in Parijs: de Italiaanse Angela Carini stapte al na 46 seconden uit de ring en verliet de Olympische Spelen met een neus die mogelijk gebroken is. Die harde klappen kreeg ze van de Algerijnse Imane Khelif, die eerder door de internationale boksfederatie werd uitgesloten omdat ze “biologisch mannelijk” is. Wat is daar aan de

Lees meer »

Randstad-oprichter en miljardair Frits Goldschmeding overleden

De Nederlandse miljardair en oprichter van uitzendconcern Randstad Frits Goldschmeding is op 90-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Randstad maandag gemeld. Goldschmeding behoorde al jaren tot de rijkste Nederlanders. In de Quote 500 stond hij vorig jaar op de derde plek met een vermogen van 5,8 miljard euro.

Lees meer »

Innovatieve barcontainer interessant voor evenementen

Stevens Commercial uit Ieper lanceert een revolutionaire barcontainer, geschikt voor verschillende gelegenheden zoals verjaardagsfeesten, bruiloften, babyborrels, festivals en feesten van jeugdbewegingen. Deze volledig uitgeruste barcontainer biedt een alles-in-één oplossing voor feestorganisatoren, waardoor aparte barinstallaties overbodig worden.
The post Innovatieve barcontainer interessant voor evenementen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bo Dubin (22) dingt mee naar kroontje Miss West-Vlaanderen: “Het was mijn droom om mee te lopen met Victoria’s Secret”

Wordt Bo Dubin uit Brugge de nieuwe Miss West-Vlaanderen? Dat komen we op zaterdag 14 september te weten. “Al van jongs af droomde ik ervan om als Angel mee te lopen op de bekende modeshow van lingeriemerk Victoria’s Secret.”
The post Bo Dubin (22) dingt mee naar kroontje Miss West-Vlaanderen: “Het was mijn droom om mee te lopen met

Lees meer »