Verontwaardigde werknemers ontsteken rookbommen aan gesloten Audi-fabriek: “We voelen ons verraden”

Op dit moment verzamelen enkele honderden werknemers zich voor de gesloten poorten van de Audi-fabriek in Vorst. Uit ongenoegen voor de manier waarop ze behandeld worden, schieten ze rookbommen af en laten ze hun stem horen. “Dit is een slag in ons gezicht”, klinkt het emotioneel bij arbeider Sybren (28). 

Meer krantenkoppen in België

Lieve en Filip uit Brugge varen in een gouden huwelijksbootje

Filip D’hont (geboren in Loppem op 12 april 1952) en Godelieve Mus (geboren in Brugge op 11 juli 1942) uit Sint-Michiels vierden op zaterdag 27 juli hun gouden huwelijksjubileum in De Nieuwe Blauwe Toren in Zuienkerke.
The post Lieve en Filip uit Brugge varen in een gouden huwelijksbootje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ontdek de kunstenaars van Studio Artîlerie in The Basement van De Lovie vzw

Studio Artîlerie is het kunsteneiland van De Lovie vzw, een vrijplaats voor beleving en expressie. Het artistieke werk van de bijzondere kunstenaars kan het publiek tot en met 1 september ontdekken tijdens een tentoonstelling in The Basement.
The post Ontdek de kunstenaars van Studio Artîlerie in The Basement van De Lovie vzw appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rapper Snoop Dogg, verrassend fenomeen op de Olympische Spelen: “Deze Belgische koekjes in mijn tas zijn de max”

“Als wiet roken een sport was geweest, was Snoop Dogg Olympisch kampioen.” Tussen de fitste sporters ter wereld is de 52-jarige hiphoplegende een vreemde eend in de bijt, maar toch is hij een van dé fenomenen van deze Spelen. En voor het blad Vogue liet hij in zijn tas kijken. Daar zaten zowaar Belgische Biscoff-koekjes in, waar hij helemaal zot

Lees meer »

Kinderen in de vuurlinie

De raket van Hezbollah treft kinderen die de militie beweert te willen bevrijden van Israëlische bezetting. Israël zweert wraak in naam van een Arabische minderheid in bezet gebied. Hoeveel complexer, tragischer en cynischer kan een casus belli worden?

Lees meer »