Veel webshops gebruiken sluwe trucs om je meer te doen kopen: voor deze technieken moet je opletten

Extra producten die zonder te vragen in je winkelwagentje belanden. Speciale aanbiedingen die elk moment kunnen aflopen (maar de dag erop weer doodleuk online staan). Een ‘gratis bezorging’-optie die, als puntje bij paaltje komt, een verborgen abonnement blijkt. Volgens recent onderzoek maakt driekwart van de 642 gecontroleerde websites gebruik van dergelijke trucs.

 

Meer krantenkoppen in België

17-jarige jongen net op tijd uit zee gered in Zeebrugge: “De kracht van de zee onderschat”

Een 17-jarige jongen is dinsdagavond aan de dood ontsnapt toen hij tijdens een avondlijke zwemsessie in een onbewaakte zone in nood kwam in Zeebrugge. Een strandganger merkte dat op en sloeg alarm. Het waren uiteindelijk instructeurs van de Icarus Surfclub in Zeebrugge die meteen op hun jetski sprongen en na 10 minuten de uitgeputte tiener zo’n 250 meter van de

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israëlisch leger zegt Hezbollah-commandant te hebben gedood bij aanval op Beiroet – Hamas waarschuwt voor uitbraak polio in Gaza

Het Israëlische leger heeft naar eigen zeggen een commandant van de sjiitische militie Hezbollah, Fuad Shukr, gedood bij een raketaanval dinsdagavond op een buitenwijk van de Libanese hoofdstad Beiroet. Israël acht Shukr onder andere verantwoordelijk voor de aanval op Majdal Shams, waarbij zaterdag 12 kinderen om het leven kwamen. Het Hamas-ministerie van Gezondheid in Gaza heeft intussen een polio-epidemie uitgeroepen

Lees meer »

Mama Kelly en dochter Ashley organiseren macramé-actie voor De Warmste Week: “We verkochten intussen al 335 werkjes”

Met het thema eenzaamheid voor De Warmste Week 2024 al aangekondigd, besloten Kelly Castelein en haar dochter Ashley Deketelaere dit jaar vroeg in actie te komen. Met hun macramé-actie zetten ze een hartverwarmend initiatief op waarmee niet alleen geld wordt ingezameld. “Met onze actie willen we mensen ook samenbrengen en verbinden”, klinkt het bij Kelly en Ashley.
The post

Lees meer »

Celstraf voor vijftiger die politie bestookt met nodeloze oproepen en facturen in brand steekt: “We weten niet meer wat we met hem moeten aanvangen”

Een 54-jarige man uit Gistel is veroordeeld tot een celstraf van 11 maanden met uitstel voor belaging en afzetterij. Voor brandstichting ging de vijftiger maandagochtend vrijuit. Philippe H. bestookte tussen maart en november 2023 de politie en hulpdiensten met nodeloze oproepen. “Ter plaatse bleek er telkens niets aan de hand”, stelde procureur Saskia Schepens. “De beklaagde was gewoon dronken.”

Lees meer »

IJverige stadsdichter van Torhout Marc Coulier (68) schrijft het ene gedicht na het andere: “Spelen met woorden is heerlijk”

Hij is zó graag stadsdichter, dat hij het tot in lengte van dagen zou willen blijven. Maar helaas voor Marc Coulier: begin januari eindigt zijn mandaat van twee jaar en wordt er een opvolger verkozen. “Ik heb me het voorbije anderhalf jaar enorm geamuseerd”, zegt hij. “Spelen met woorden is gewoonweg heerlijk.”
The post IJverige stadsdichter van Torhout Marc

Lees meer »