Vandaag blijft het droog, maar morgen gaat het alweer onweren: KMI roept code geel af voor hevige regen

Vandaag blijft het zo goed als droog en wisselen zon en wolken elkaar af, maar morgen moeten we ons schrap zetten voor nieuwe onweersbuien. Komende nacht en vrijdagochtend trekt een regen- en onweerszone vanuit Frankrijk over ons land. Om die reden heeft het KMI code geel afgekondigd voor alle provincies, behalve Oost- en West-Vlaanderen. 

Meer krantenkoppen in België

Na de breuk met Caroline: Karl Vannieuwkerke (53) vindt de liefde bij politica Tine Maertens (31)

Karl Vannieuwkerke (53) heeft z’n hart verloren aan Tine Maertens, een 31-jarig cd&v-gemeenteraadslid in Koekelare. Dat schrijft ‘Dag Allemaal’. Het nieuws komt enkele weken nadat bekend raakte dat Karl gebroken heeft met Caroline Vereenooghe (38), mama van z’n twee jongste zoontjes. Wie is Maertens, hoe leerden zij elkaar kennen en hoe lang zijn ze al samen?

Lees meer »

Biden wil Amerikaans Hooggerechtshof hervormen

De Amerikaanse president Joe Biden wil het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten hervormen. De 81-jarige Biden zal zijn plannen maandag voorstellen in de Texaanse stad Austin, maar de grote lijnen van het plan zijn nu al duidelijk.

Lees meer »

Antwerpse Voka vraagt ontslag havenbaas Jacques Vandermeiren

Tot in Zeebrugge zindert de uitgelekte brief waarmee Voka Antwerpen-Waasland om het ontslag van havenbaas Jacques Vandermeiren vraagt. De Antwerpse ondernemersorganisatie vindt dat die te weinig naar de bedrijven luistert. Ook de Zeebrugse bedrijvenvereniging Apzi-Voka voelt een grotere afstand dan vóór de havenfusie.
The post Antwerpse Voka vraagt ontslag havenbaas Jacques Vandermeiren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man (51) bekent dat hij huisbaas om het leven bracht en daarna ook brand stichtte in Spiere-Helkijn: “Verklaringen nu toetsen aan onderzoek”

De 51-jarige man die verdacht wordt van de moord op Erik V. (74) uit Moorslede en brandstichting bij zijn ex-vriendin uit Spiere-Helkijn, heeft gedeeltelijke bekentenissen afgelegd. Dat bevestigt zijn advocaat Pieterjan Dens. “Mijn cliënt heeft zeer uitgebreide verklaringen afgelegd en die moeten nu getoetst worden aan het verder onderzoek”, aldus meester Dens.
The post Man (51) bekent dat hij

Lees meer »