Twee koffers met “menselijke resten” gevonden in zuiden van Engeland

De Britse politie is een klopjacht gestart, nadat 2 koffers met vermoedelijk menselijke resten werden gevonden bij de Clifton Suspension Bridge in Bristol, in het zuiden van Engeland. De politie ontving net voor middernacht meldingen van een man met een koffer die zich verdacht gedroeg op de monumentale brug. 

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. Pommelien Thijs krijgt hoofdrol in ‘Patsers’ van Adil en Bilall: “Zalig want zo’n film maken ze hier niet vaak”

“Haar werk in ‘Knokke Off ‘ was zó straf, ‘Patsers’ moest en zou met haar zijn!” En als twee Hollywoodregisseurs applaudisseren, past Pommelien Thijs (23) haar agenda aan. De populairste artiest van het moment gaat in de nieuwe film van Adil & Bilall een hackersnetwerk leiden. “Waar ik vooral naar uitkijk? De zotte actiescènes die ze voor mij bedacht hebben”,

Lees meer »

Veel zelfstandigen op Lijst Burgemeester in De Haan

Burgemeester Wilfried Vandaele van De Haan moet zijn volledige kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen nog prijsgeven, maar lichtte hier en daar al wel een tipje van de sluier. Dat er veel zelfstandigen op Lijst Burgemeester staan, bijvoorbeeld.
The post Veel zelfstandigen op Lijst Burgemeester in De Haan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sint-Eloois-Winkel krijgt toch geen nieuwe KMO-zone: bewoners opgelucht

Een nieuwe KMO-zone in de omgeving van de Tuileboomstraat en Muizelstraat in Sint-Eloois-Winkel komt er niet. De provincie heeft die plaats als zoekzone geschrapt. Dit tot grote tevredenheid van de omwonenden. Zij voerden dit voorjaar actie tegen de mogelijke komst van een KMO-zone. “We zijn erg opgelucht.”
The post Sint-Eloois-Winkel krijgt toch geen nieuwe KMO-zone: bewoners opgelucht appeared first

Lees meer »

Barack Obama spreekt steun voor Kamala Harris uit

Amerikaans oud-president Barack Obama heeft zijn steun uitgesproken voor Kamala Harris als presidentskandidate voor de Democratische partij. Dat deelt hij via X. “We gaan er alles aan doen dat ze in november wint”, schrijft hij. “We hopen dat u zich bij ons aansluit.”

Lees meer »

25.000 toeschouwers zien Girmay nat na-Tourcriterium Herentals winnen

Groene trui Biniam Girmay heeft in een overvol Herentals het na-Tourcriterium Herentals Fietst gewonnen. Bij de na-Tourcriteriums in Aalst en Roeselare stond hij al op het podium, maar in Herentals kwam hij als eerste over de meet. Het was gezellig druk in Herentals. "Het is vooral de ambiance. De wielrenners zijn mooi meegenomen."

Lees meer »

Telecombedrijven bereiken akkoord over samenwerking bij glasvezeluitrol in Vlaanderen 

Telecombedrijven Telenet, Proximus en Wyre en Fiberklaar, die elk bezig zijn met de aanleg van een glasvezelnetwerk in Vlaanderen, hebben een "memorandum of understanding" ondertekend waarin ze de belangrijkste voorwaarden vastlegden voor een mogelijke toekomstige samenwerking. Volgens de bedrijven kan dit leiden tot "een bredere en snellere fiberuitrol, met minder openbare werken". Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) noemt de samenwerking

Lees meer »

Aanval op treinverkeer wordt “opgeëist” via e-mail in Franse media: daders mogelijk radicaal-links

Verschillende Franse en buitenlandse media hebben een e-mail ontvangen waarin de aanvallen op het Franse spoorwegnet van donderdagnacht worden opgeëist. Dat bevestigen bronnen bij het dossier aan het Franse persagentschap ‘AFP’. De mail is volgens ‘Le Parisien’ verstuurd vanop een beveiligd platform, dat in het verleden wel vaker door radicaal-links werd gebruikt. Volgens bronnen bij het onderzoek is er van

Lees meer »