Twee koffers met “menselijke resten” gevonden in zuiden van Engeland

De Britse politie is donderdag een klopjacht gestart nadat er twee koffers met vermoedelijk menselijke resten waren gevonden bij de Clifton Suspension Bridge in Bristol, in het zuiden van Engeland. De politie ontving net voor middernacht meldingen van een man met een koffer die zich verdacht gedroeg op de monumentale brug.

 

Meer krantenkoppen in België

Liveblog Tomorrowland: grijze start van de tweede festivaldag, uitkijken naar internationaal orkest ‘Symphony of unity’

Dag 2 van het tweede festivalweekend van Tomorrowland trekt zich op gang onder een grijze hemel. Er staan veel Belgen op de affiche vandaag: Lost Frequencies bepaalt na zijn Mainstage-set van gisteren de programmatie op de Library. Verder maakt het klassiek orkest zijn opwachting met ‘Symphony of unity’. Volg Tomorrowland live bij Studio Brussel via VRT MAX.

Lees meer »

Patriaschilders stellen werken tentoon in Moorslede

Binnen het dienstencentrum Patria vinden heel wat activiteiten plaats. Zo heeft Patria een eigen biljartclub, maar zijn er ook de Patriaschilders. Kunstenaar en lesgever Francky Vandewalle nam de creatieve leden de voorbije maanden weer op sleeptouw. Dat leverde heel wat fijne kunstwerken op. Die werden recent tentoongesteld in het voormalig gemeentehuis van Dadizele. De Patriaschilders
The post Patriaschilders stellen

Lees meer »

De echte ‘Anne’ en fake ex-lief Ingeborg: ‘Tien om te zien’-special rond Clouseau zit vol verrassingen en geheimen

40 jaar Clouseau, dat mag al eens gevierd worden. Met een ‘Tien om te zien’- special bijvoorbeeld. Aan de zeedijk in Westende werden Koen (56) en Kris Wauters (59) donderdag getrakteerd op een avond vol verrassingen van oude én nieuwe vrienden. Die hielden zich een dag lang verborgen voor de broers, maar onthulden wel graag hun meest bijzondere herinneringen en

Lees meer »

Arthur De Sloover en Red Lions verslaan ook India en boeken vierde zege op rij

De Belgische hockeymannen – met Kortrijkzaan Arthur De Sloover – hebben donderdag ook hun vierde wedstrijd in het olympische tornooi in groep B gewonnen. De Red Lions, de titelverdedigers, versloegen in het Stade Yves-du-Manoir in Colombes, een voorstad van Parijs, India met 2-1.
The post Arthur De Sloover en Red Lions verslaan ook India en boeken vierde zege op

Lees meer »