Turkse soap van Eendracht Aalst blijft duren: club zegt naar Heusden-Zolder te verhuizen, maar dat kan helemaal niet

De miserie bij amateurclub Eendracht Aalst blijft duren. Nadat de stad de voetbalclub en hun Turkse investeerders uit het stadion heeft gezet, zegt Eendracht Aalst dat het in Heusden-Zolder gaat voetballen. Voetbal Vlaanderen waarschuwt jeugdspelers en hun ouders: “Wij hebben hier sterke vragen bij en raden alle spelers/ouders aan om voorlopig niets te betalen tot er duidelijkheid is.” 

Meer krantenkoppen in België

Tyfoon Gaemi eist 30 doden in China

De doortocht van de tyfoon Gaemi heeft minstens 30 mensenlevens geëist in Zixing, op 1.500 km ten zuidwesten van de hoofdstad Peking. Er zijn ook 35 mensen vermist. De tyfoon bracht hevige regenval met zich mee. Op 24 uur tijd viel er 645 mm water per vierkante meter, meldt de Chinese staatstelevisie.

Lees meer »

Samen Vooruit pakt uit met postkaartje voor de Poperingenaars: ‘Heb jij een plaatsje voor Bryan in je tuin?’

Met een kerstkaart aan de inwoners van Poperinge maakte Samen Vooruit bekend dat Bryan Vanderhaeghe de lijst zal trekken bij de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober. Ook nu pakt de partij uit met een postkaartje voor de Poperingenaars: ‘Heb jij een plaatsje voor Bryan in je tuin?’
The post Samen Vooruit pakt uit met postkaartje voor de Poperingenaars: ‘Heb jij

Lees meer »

Ondergelopen restaurant De Karper moet klanten na aperitief naar huis sturen door noodweer: “Dankzij ons terras kunnen we zaterdagavond toch openen”

In restaurant De Karper in de Zultse deelgemeente Machelen zorgde de overvloedige regen vrijdagavond voor problemen. Het water van een aantal hoger gelegen straten liep rechtstreeks het restaurant binnen, waardoor de klanten na het aperitief al naar huis moesten. “In enkele seconden stond het water 15 centimeter hoog”, vertelt zaakvoerder Sven Stock.

Lees meer »

“Vandaag ga je dood, zei hij, en hij pakte een groot vleesmes uit zijn keukenla”: eerder slachtoffer getuigt over moordverdachte Charles J.

Moordverdachte Charles J. (51), die zijn ex-huisbaas Eric V. (74) wurgde in Moorslede en de garage van een ex in brand stak, staat bij het gerecht gekend als een uiterst gewelddadig persoon. In 2020 sleurde hij zijn buurvrouw binnen in zijn huis en wou hij haar vermoorden met een mes. “Ik vraag me nog steeds af hoe ik daar kunnen

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. “Iran en bondgenoten bespreken vergelding na dood Haniyeh” – Brussels Airlines schrapt vluchten naar Tel Aviv

Het Israëlische leger bevestigt de dood van Mohammed Deif (58), commandant van de militaire vleugel van Hamas. Deif werd vorige maand gedood tijdens een Israëlische luchtaanval in het zuiden van de Gazastrook. Eerder had de Iraanse hoogste leider Ali Khamenei het bevel gegeven om Israël rechtstreeks aan te vallen, volgens de ‘New York Times’. Brussels Airlines schrapt alle vluchten naar

Lees meer »

Ruim 100 banen weg bij CNH Industrial door gedaalde vraag naar landbouwmachines

Bij CNH Industrial, met vestigingen in Zedelgem en in Antwerpen, zijn honderd banen verloren gegaan. Dat schrijft De Tijd op zijn website en wordt aan Belga bevestigd door vakbondsafgevaardigde Peter Injon van het ABVV. De producent van maaidorsers en andere landbouwmachines ziet de marktvraag dalen.
The post Ruim 100 banen weg bij CNH Industrial door gedaalde vraag naar landbouwmachines

Lees meer »