Trucker ziet tijdens onweer vermiste peuter langs autoweg kruipen

De politie vreesde het ergste voor een peuter uit Mississippi die al twee dagen vermist was. Zeker nadat zijn broertje van vier jaar dood was teruggevonden in een meer en er van de moeder geen spoor was. Tot een trucker tijdens een hevig onweer naar de noodcentrale belde.

 

Meer krantenkoppen in België

Naar Zaventem omgeleide TUI-vluchten bezorgen passagiers in Deurne kopzorgen: “Vooral oudere reizigers zijn de pineut”

Luchtvaartmaatschappij TUI heeft besloten om tot 6 oktober niet meer op de luchthaven van Deurne te vliegen, waardoor veel getroffen reizigers met de handen in het haar zitten. “De terugrit vanuit Zaventem zorgt voor extra kosten”, vertelt passagier Rudy Cluytens die op 31 juli terugkeert uit Alicante. “Waarom legt TUI voor gedupeerde reizigers geen bus in naar Deurne?”

Lees meer »

TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Israëlische drone viseert rijdende wagen: twee Hezbollah-leden gedood

Bij een Israëlische droneaanval op Libanon zijn twee Hezbollah-leden gedood. Dat meldt het Libanese nieuwsagentschap NNA. Het gaat om Abbas Hijazi en Abbas Salami. De drone viseerde vorige nacht hun rijdende wagen nabij het dorp Meiss Ej Jabal, aan de grens met Israël. Een motor naderde het voertuig en werd ook aangevallen. Lees hier de ontwikkelingen van de afgelopen dagen

Lees meer »

“Ik wist niet zeker of ik die sprong zou overleven”: zwaarverbrande Kevin (35) die van dak sprong om vlammenzee te ontsnappen opnieuw thuis

Het is kaal in de noodwoning waarin Kevin (35) en Jessica (34) en de twee tienerdochters (12 en 14) tijdelijk verblijven. Op enkele stoelen, twee zetels, een salontafel en wat samengeraapte kledingstukken na is de woonkamer leeg. Veel meer heeft het gezin ook niet meer nadat een brand maandag hun volledige appartement in de as legde.
The post “Ik

Lees meer »

De Seine blijft zorgen baren: na regenval is waterkwaliteit weer zo slecht dat training van triatleten wellicht geannuleerd wordt

De hevige regenval die sinds vrijdag in Parijs is gevallen, zal de waterkwaliteit van de Seine waarschijnlijk verslechteren en zo de geplande trainingssessies in de rivier in gevaar brengen. Daarvoor hebben de organisatoren zaterdag gewaarschuwd, al hebben ze vertrouwen dat de triatlonevenementen komende dinsdag en woensdag kunnen plaatsvinden.

Lees meer »

Hof Ter Emstrode viert con brio het vijftigjarig bestaan

Hof Ter Emstrode, de bekende horecazaak nabij de visvijvers langs de Papestraat, bestaat vijftig jaar. Die verjaardag laten zaakvoerder Pieter-Jan Bruneel en zijn familie niet zomaar passeren. In aanloop naar de opening van de Ledegemse Meersen werd het terras vernieuwd. De zaak pakt de komende drie weken ook uit met Dulle Donderdagen.
The post Hof Ter Emstrode viert con

Lees meer »