Topvrouw conservenfabrikant HAK waarschuwt voor schaarste door klimaatverandering: “Niet alle groenten nog hele jaar door beschikbaar”

Consumenten moeten eraan wennen dat niet alle groenten het hele jaar beschikbaar zijn. Dat zegt topvrouw Nicole Freid van de Nederlandse groente- en peulvruchtenverwerker HAK.

 

Meer krantenkoppen in België

Middeleeuwse mottekastelen in Ter Posterie in Roeselare

Vanaf vrijdag 26 juli houdt de reizende tentoonstelling ‘Bult in zicht! Middeleeuwse mottekastelen in het landschap’ halt in Ter Posterie.De expo toont in primeur de resultaten van nieuw archeologisch onderzoek naar deze mottes.
The post Middeleeuwse mottekastelen in Ter Posterie in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trotse papa in het publiek en bonkende beats op het terrein: Lucca van Damme trakteert Tomorrowland op gesmaakte set

Zijn vuurdoop op Tomorrowland kende ie vorig jaar al, en sindsdien heeft Lucca van Damme – zoon van topchef Roger – niet stilgezeten. Tijdens zijn set op de Rise Stage deed de 15-jarige dj, ondanks het vroege aanvangsuur, de massa meedansen. “Is die jongen écht minderjarig? Dan staat hem nog een grote carrière te wachten”, oordeelden de aanwezige feestbeesten.

Lees meer »

“Na Tour tot zeven uur ‘s ochtends gedronken met De Lie”: Campenaerts fietst virtueel na-Tourcriterium en geeft inkijk in festiviteiten

Tijdens een virtueel na-Tourcriterium, georganiseerd door Zwift, hebben Lotto Dstny-renners Victor Campenaerts (32) en Brent Van Moer (26) vrijdagochtend een rit van 46,6 kilometer afgelegd. Ze blikten samen met ongeveer negentig andere deelnemers terug op de voorbije Tour de France. “Jammer dat Netflix niet bij ons heeft gefilmd, we hadden sowieso de beste verhalen.”

Lees meer »