The Voice-finalist Lucas beleeft vuurdoop voor eigen publiek in ‘zijn’ Oostkamp

Lucas Geldof (17) uit Oostkamp, finalist van The Voice, stond voor het eerst sinds zijn televisieavontuur op het podium in zijn thuisgemeente. Hij was de openingsact van de Afterwork Party op het evenementenplein in Oostkamp.

Voor Lucas Geldof was het geplande optreden op het evenementen plein in Oostkamp een mooie opportuniteit om zijn muzikale talenten live te brengen. Het was zijn eerste optreden, maar van eventuele zenuwachtigheid was weinig te merken.

“Hier is de druk van The Voice niet aanwezig, er is ook geen tv-crew. Enkel de band en een ruim publiek vanuit mijn woonplaats Oostkamp zijn present. Maar we zijn ook goed voorbereid, dus ik kan met een gerust hart op het podium staan.”

“Dit optreden maakt het voor mij wat speciaal, want ik krijg de kans om als beginnende artiest meteen al op een groot podium op te treden voor mensen uit mijn directe omgeving, maar ook voor de inwoners van Oostkamp”, aldus Lucas.

Carrière

Voor dit optreden was een gelegenheidsband samengesteld bestaande uit zijn papa Koen Geldof die nog eens vol overtuiging aan de drum zat, Jonathan Veriel, Lucas Rigauts en Peter Steyaert. “Toen we de vraag kregen voor dit optreden, zo kort na de finale van The Voice, was het toch wel snel schakelen en afspraken maken om deze band samen te stellen, te repeteren en een optreden van een uur samen te stellen. Ik heb natuurlijk ook liedjes gezongen die te zien waren in The Voice, maar ook het lied dat ik in de finale zou brengen.”

Voor Lucas betekent dit optreden het begin van zijn verdere carrière. Naast zijn studies is hij van plan om te blijven zingen. Hij is ondertussen begonnen met het schrijven van eigen nummers en hij hoopt dit najaar een eerste eigen single uit te brengen. “Je kan als artiest niet blijven teren op covers, ik ben er mij van bewust dat ik met eigen nummers nog veel meer mensen kan aanspreken en daardoor mijn zangcarrière een bijkomende boost kan geven, maar dat is voorlopig toekomstmuziek. Ik blijf wel audities doen en we zien wel waar het eindigt”, besluit Lucas.

Wie Lucas wil boeken, kan contact opnemen met Vera Lenaerts via 0483 41 02 42.

The post The Voice-finalist Lucas beleeft vuurdoop voor eigen publiek in ‘zijn’ Oostkamp is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Boomkweker Jan Sterken viert halve eeuw én zijn afscheid: “Mijn rug is kapotgewerkt”

Een minituin van Eden, een groene oase op nog geen kilometer van het Noordzeestrand: het is aangenaam vertoeven in de kwekerij van Jan Sterken (74). Zijn paradijsje aan de Scharebrugstraat in Blankenberge bestaat vijftig jaar, maar het is meteen ook het laatste. “Er is geen opvolging en mijn rug is versleten”, zegt de gepassioneerde boomkweker.
The post Boomkweker Jan

Lees meer »

“Ze zette diefstal in scène en kreeg er 16 miljoen voor”: hoe de minnares van koning Edward écht aan haar fortuin kwam

De Amerikaanse Wallis Simpson was niet alleen zo charismatisch dat de Britse koning Edward destijds zijn kroon voor haar liet vallen, maar volgens royalty-auteur Richard Wallace schuilde er zelfs een meesterdief in haar. In zijn nieuw boek ‘The King’s Loot’ vertelt hij hoe de vork werkelijk in de steel zat. “Wallis heeft veel prachtige juwelen gehad in haar leven, maar

Lees meer »

Crisis bij VK Akkers Middelburg afgewend

Het zag er een paar dagen naar uit dat de voetploeg VK Akkers Middelburg, bij gebrek aan een terrein, zou ophouden te bestaan. Samen met de eigenaars van het terrein en de gemeente heeft de ploeg een (tijdelijke) oplossing gevonden.
The post Crisis bij VK Akkers Middelburg afgewend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oud-kolonel Housen na Israëlische aanval op Beiroet: “Mijn grote vrees is dat aantal raketten wél door raketschild raken en op Tel Aviv of Jeruzalem zullen vallen”

Israël voerde een luchtaanval uit op de Libanese hoofdstad Beiroet, als reactie op de aanval van Hezbollah op een voetbalveld in de door Israël bezette Golanhoogten. Het doelwit was Fuad Shukr, de nummer twee van de terreurorganisatie. “Hezbollah kan niet anders dan terugslaan”, analyseert oud-kolonel Roger Housen.

Lees meer »

Nu Julia Boschman en Louis Thyssen openlijk smoorverliefd zijn: speelt hij straks ook haar vriendje in K3-film?

Het is dik aan tussen Julia Boschman (22) van K3 en ‘Nachtwacht’-acteur Louis Thyssen (29). Sinds vorige week is hun liefdesrelatie niet langer een geheim en ook bij de première van ‘Hot Summer Night’ vrijdagavond in Het Witte Paard in Blankenberge ging het koppel over de rode loper. De papa van Louis, Peter Thyssen, speelt mee in de show. Nieuwe

Lees meer »