Tesla stelt voorstelling robottaxi uit

De Amerikaanse bouwer van elektrische wagens Tesla stelt de voorstelling van zijn langverwachte volledig zelfrijdende robottaxi uit. Dat meldt het financiële persbureau Bloomberg op basis van bronnen met kennis van zaken.

 

Meer krantenkoppen in België

“Ik rook en zag dingen waar je niet te veel over mag nadenken”: triatlete Vermeylen over veelbesproken waterkwaliteit Seine

Ze doken dan toch de Seine in. Vanochtend gingen de triatlons bij de mannen, één dag later dan gepland, en de vrouwen van start met het zwemmen in de voldoende proper bevonden rivier. Triatlete Jolien Vermeylen ondervond aan den lijve dat de waterkwaliteit toch bedenkelijk was. “Dat de veiligheid van de atleten zou primeren, is ‘bullshit’.”

Lees meer »

Marc Vanden Bussche (74) stopt onverwachts eind dit jaar als burgemeester van Koksijde: “Geef fakkel door aan volgende generatie”

Koksijds burgemeester Marc Vanden Bussche (74) stelt zich bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in oktober niet opnieuw verkiesbaar. Tegen de verwachtingen in legt hij eind dit jaar zijn functie neer. Een duidelijke verklaring voor zijn keuze geeft hij niet. Eerste schepen Stéphanie Anseeuw (Open VLD) is voorgedragen als lijsttrekker van Team 8670, al moet het partijbestuur dat nog goedkeuren.

Lees meer »

Demonstratie tegen Netanyahu tijdens zijn bezoek aan plaats dodelijke aanval Golanhoogten – Vier jonge kankerpatiënten uit Gaza komen naar België

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft maandag de plek van de dodelijke aanval in de geannexeerde Golanhoogten bezocht. Hij beloofde dat Israël met een “harde reactie” komt op de raketaanval waarbij twaalf kinderen omkwamen. Er werd echter gedemonstreerd tegen zijn komst. En vier jonge kankerpatiënten uit de Gazastrook worden geëvacueerd naar ons land. De kinderen zullen hier worden behandeld omdat

Lees meer »

“De Seine is een veredelde riool. Wat een antireclame voor Parijs”: Marc Herremans ziet farce rond triatlon met lede ogen aan

Wat! Een! Soap! Vervuild Seine-water, nachtelijke annulaties, plannen voor een duatlon-alternatief: de triatlonsport gaat op de Olympische Spelen ongewild zwaar door het stof. Ex-topatleet en Marten Van Riels voormalige coach Marc Herremans ziet het met lede ogen aan. Maar heeft ook een duidelijke boodschap voor al wie er het hart van in is.

Lees meer »

Bosbrand in Californië in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste ooit in de Amerikaanse staat

De snel om zich heen grijpende bosbrand in het noorden van Californië is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste ooit in de Amerikaanse staat. Tot overmaat van ramp is voorlopig “0 procent” van de vuurzee onder controle, ondanks inspanningen van ongeveer 2.500 mensen, meer dan een dozijn helikopters en tal van blusvliegtuigen, aldus de lokale autoriteiten.

Lees meer »

KSA’ers uit Deerlijk vijf dagen met de fiets op kamp

Na de succesvolle heemfeesten van de KSA-groep gaat alle aandacht naar de voorbereiding van de kampen. De verschillende groepen kozen voor een verblijf in Doornik. Een grote vrachtwagen bracht de tenten en de uitrusting naar de kampplaats. De leden volgden.
The post KSA’ers uit Deerlijk vijf dagen met de fiets op kamp appeared first on KW.be.

Lees meer »