‘Spanje is de best voetballende ploeg van het toernooi. Het zou fantastisch zijn als ze daarvoor beloond worden’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Vladimir Poetin verwelkomt vrijgelaten gevangenen met knuffel na grote ruil met het Westen

Op de luchthaven van Moskou heeft Russisch president Vladimir Poetin de vrijgelaten gevangenen verwelkomd die deel uitmaakten van een grote ruil tussen het Westen en Rusland. Hij gaf de acht volwassenen en twee kinderen een stevige handdruk en een knuffel. Rusland liet in ruil zestien gevangenen gaan, onder wie Evan Gershkovich, Amerikaans journalist voor de Wall Straat Journal. In totaal

Lees meer »

Oudste soapactrice ter wereld Annie Geeraerts wordt 98, wij verrassen ‘de bomma’ in gloednieuwe serviceflat

Hiep, hiep, hoera! Want Vlaanderens bekendste Bomma wordt vandaag 98. Dat viert ‘Familie’-actrice Annie Geeraerts met haar échte familie: “Maar net zoals m’n personage ben ik nu ook de allerlaatste die van iets weet”, lacht ze. “Volgens m’n dochter moet ik me mooi opkleden, maar wat er verder gaat gebeuren blijft een grote verrassing.” In aanloop naar de verjaardag ging

Lees meer »

KV Kortrijk versterkt defensie met Bram Lagae

KV Kortrijk versterkt zijn defensie met Bram Lagae. De 20-jarige verdediger komt dit seizoen op huurbasis over van AA Gent. Dat hebben de Kerels woensdag gemeld.
The post KV Kortrijk versterkt defensie met Bram Lagae appeared first on KW.be.

Lees meer »

De Wezefeesten bieden ook dit jaar weer voor elk wat wils

Augustus komt eraan. Met veel belangstelling kijken we uit naar een nieuwe editie van de Wezefeesten. Al decennia wordt er hier gefeest op deze landelijke wijk van Ardooie. Ze zijn de oudste wijkkermis van de gemeente en trekken jaarlijks veel feestvierders met hun boeiende programma. “En we geven niet op”, klinkt het vastberaden. Van muziek
The post De Wezefeesten

Lees meer »

Liveblog Tomorrowland: grijze start van de tweede festivaldag, uitkijken naar internationaal orkest ‘Symphony of unity’

Dag 2 van het tweede festivalweekend van Tomorrowland trekt zich op gang onder een grijze hemel. Er staan veel Belgen op de affiche vandaag: Lost Frequencies bepaalt na zijn Mainstage-set van gisteren de programmatie op de Library. Verder maakt het klassiek orkest zijn opwachting met ‘Symphony of unity’. Volg Tomorrowland live bij Studio Brussel via VRT MAX.

Lees meer »

Frankrijk lijdt gezichtsverlies na “schande” rond vervuilde Seine: “Dit is een enorme mentale klap voor de atleten”

Maandenlang probeerden de Fransen iedereen te overtuigen dat het goed ging komen, maar vanochtend kwam dan toch het onvermijdelijke bericht: de Seine is te vervuild om in te zwemmen. De Olympische triatlon is uitgesteld en het is nog maar de vraag of hij überhaupt nog zal doorgaan. Een beslissing met grote impact op alle betrokken actoren.

Lees meer »

Wordt overgewicht Kim Jong-un (40) binnenkort fataal? “Tienerdochter in geheim klaargestoomd voor Noord-Koreaans leiderschap”

De dochter van de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un (40) zou in het geheim klaargestoomd worden om haar vader op te volgen. Die laatste sukkelt immers met zijn gezondheid, beweert de Zuid-Koreaanse intelligentiedienst. De 40-jarige Kim, een kettingroker die regelmatig te diep in het glas kijkt, lijdt door zijn ongezonde levensstijl aan obesitas en diabetes.

Lees meer »