Schokkende beelden uit Brazilië: agent schiet 22-jarige doelman neer op het veld

Schokkende beelden uit Brazilië. De 22-jarige doelman Ramon Souza werd na een wedstrijd in de vierde klasse neergeschoten door een militaire agent. Zijn club Gremio Anapolis noemt het “een gruwelijke, criminele daad” en zal verdere stappen ondernemen. 

Meer krantenkoppen in België

Genieten met de voeten in het zand: “Strandbars zijn tijdens de zomer ons visitekaartje”

Twaalf kilometer strand, 26 beachbars: wie graag met de voetjes in het zand van een cocktail nipt, zal in Knokke-Heist nooit bedrogen uitkomen. De toeristische meerwaarde van al die microparadijsjes is volgens schepen Philippe Vlietinck nauwelijks te onderschatten. “De strandbars zijn in de zomermaanden hét visitekaartje van onze badstad.”
The post Genieten met de voeten in het zand: “Strandbars

Lees meer »

Hoe de jeugdkampioen ook een topper werd bij de profs:het gouden parcours van Alexander Doom

Alexander Doom (27) begint in Parijs aan zijn tweede Olympische Spelen. De indoorwereldkampioen en Europese outdoorkampioen op de 400 meter is klaar voor een helse negendaagse, het resultaat van jarenlang trainen. “Alexander heeft een polyvalente opleiding genoten.” Vijf ijkpunten uit zijn carrière.
The post Hoe de jeugdkampioen ook een topper werd bij de profs:het gouden parcours van Alexander Doom

Lees meer »

Enthousiaste zwemmers duiken in Antwerps Bonapartedok tijdens eerste Zalige Zwemdag: “Uitzicht op MAS is supercool!”

De zon schijnt, het Bonapartedok is opgeruimd en de waterkwaliteit is goedgekeurd: de omstandigheden zijn ideaal voor de zwemmers die tijdens de 1e van 7 Zalige Zwemdagen een plons wagen vlak bij het MAS in Antwerpen. Ook burgemeester Bart De Wever (N-VA) had er zijn zwembroek voor aangetrokken: "Op termijn willen we het dok in de zomer permanent kunnen openstellen."

Lees meer »

Irma viert 102de verjaardag in woonzorgcentrum Tara

Op maandag 22 juli was er een bijzondere reden tot feest in woonzorgcentrum Tara in Middelkerke. Irma Vandercruysse, een stralende dame van 102 jaar, werd in de bloemetjes gezet.
The post Irma viert 102de verjaardag in woonzorgcentrum Tara appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brasserie Cocoon uit Deerlijk blaast tien kaarsjes uit

Brasserie Cocoon bestaat tien jaar. De zaak is geëvolueerd van een café met enkele kleine snacks tot een echte brasserie waar lekker en gezellig tafelen centraal staat. Met Tropicana kreeg Cocoon er zes jaar geleden ook een zusje bij. Koen Verbeke en Katrien Deleersnyder gaan in de sfeervol ingerichte zomerbar voor ontmoeting en gezelligheid.
The post Brasserie Cocoon uit

Lees meer »

Geen ‘Tien om te zien’ of ‘Zomerhit’ en Radio2 weigert nieuw nummer Sergio te draaien: dit is er aan de hand

Sergio Quisquater (59) werd dit jaar niet gevraagd door ‘Zomerhit’ of ‘Tien om te zien’. En dat wringt.“Ja, ik ben teleurgesteld. Maar ik heb me er ondertussen al bij neergelegd”, reageert hij. Zijn nieuw nummer ‘Eerlijk tot het eind’ werd niet opgepikt door de radiozenders, in de hitparade geraken wordt zo erg moeilijk en dat betekent dus geen deelname aan

Lees meer »

Tekenles volgen bij striptekenaar Ferry Van Vosselen: “Passie die me nooit meer heeft losgelaten”

In Aarsele kun je tekenles volgen bij niemand minder dan Ferry Van Vosselen (80), een van de beste scenarioschrijvers en striptekenaars van ons land. Van Vosselen werkte onder meer voor de stripreeksen van Bessy, Kuifje en Ian Kaledine, won het Gouden Potlood op het Stripfestival in Middelkerke en een Bronzen Adhemar voor zijn stripreeks ‘De Kronieken van Panchrysia’. “Ik teken

Lees meer »

Bosbrand uitgebroken in centrum Rome, vlak bij publieke omroep RAI

Op een begroeide heuvel in het noordelijk deel van centraal Rome is volgens het Italiaanse persbureau ANSA een bosbrand uitgebroken. De brand op de heuvel, Monte Mario, is vlak bij onder meer het productiehoofdkwartier van de publieke omroep RAI, een serie gerechtsgebouwen en een kazerne van de ‘carabinieri’.

Lees meer »