Overheid waarschuwt voor gevaarlijke trend op TikTok: “Kan net leiden tot ernstige gezondheidsrisico’s”

Op TikTok beweren influencers dat zonnecrème schadelijk zou zijn. FOD Volksgezondheid noemt het donderdag een gevaarlijke trend en hamert erop te blijven smeren. De UV-straling van de zon kan net leiden tot ernstige gezondheidsrisico’s.

 

Meer krantenkoppen in België

Ruim 100 banen weg bij CNH Industrial door gedaalde vraag naar landbouwmachines

Bij CNH Industrial, met vestigingen in Zedelgem en in Antwerpen, zijn honderd banen verloren gegaan. Dat schrijft De Tijd op zijn website en wordt aan Belga bevestigd door vakbondsafgevaardigde Peter Injon van het ABVV. De producent van maaidorsers en andere landbouwmachines ziet de marktvraag dalen.
The post Ruim 100 banen weg bij CNH Industrial door gedaalde vraag naar landbouwmachines

Lees meer »

Dit zijn de buslijnen in West-Vlaanderen die op 2 september veranderen

Vanaf 2 september 2024 ondergaat het busnetwerk in West-Vlaanderen een reeks aanpassingen en uitbreidingen. Hieronder volgt een overzicht van de nieuwe buslijnen en de belangrijkste wijzigingen in de verschillende regio’s.
The post Dit zijn de buslijnen in West-Vlaanderen die op 2 september veranderen appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Cash kindergeld inruilen voor diensten, zo vlak voor lokale verkiezingen is dat een moeilijke oefening”

N-VA en Vooruit willen hervormen, CD&V wil alles bij het oude houden. Dat is wat je van verschillende Vlaamse onderhandelaars hoort. Klassieke framing, reageert CD&V. Hét domein waar de socialisten hun zinnen op hebben gezet, is alles wat draait rond kinderen. Conner Rousseau lanceerde vorig jaar een plan dat investeert in de eerste levensjaren van een kind. Bedoeling is dat

Lees meer »

Zeker twee doden bij protesten na omstreden herverkiezing Maduro, Venezolaanse oppositie claimt zege in elke deelstaat

Bij manifestaties tegen de uitslag van de omstreden presidentsverkiezingen in Venezuela zijn zeker twee doden gevallen. Dat zegt de mensenrechtenorganisatie Foro Penal. De Venezolaanse oppositieleider María Corina Machado zegt dat de oppositie 73,2% van de stemuitslagen in handen heeft, waarmee het kan bewijzen dat oppositiekandidaat Edmundo González Urrutia de verkiezingen gewonnen heeft en niet huidig president Nicolás Maduro, die eerder

Lees meer »