Over en uit voor het podium? Roglic verliest bijna 2,5 minuten na nieuwe valpartij en komt gehavend over de streep

Voor de tweede dag op rij tegen de grond, dit keer wél met tijdverlies als gevolg. Primoz Roglic incasseerde een onverwachte en stevige dreun in de etappe naar Villeneuve-sur-Lot. De Sloveen verloor na een valpartij bijna tweeënhalve minuut. Het podium lijkt mission impossible. 

Meer krantenkoppen in België

Noodnummer 1722 geactiveerd, vanaf 23 uur code geel in onze provincie

De Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken heeft het noodnummer 1722 geactiveerd omdat het KMI waarschuwt voor onweer. Van 14 uur tot en met donderdagavond 21 uur heeft het weerinstituut code geel afgekondigd voor onweer in heel het land.
The post Noodnummer 1722 geactiveerd, vanaf 23 uur code geel in onze provincie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zwaarverbrande Kevin (35) die van dak sprong om vlammenzee te ontsnappen opnieuw thuis: “Ik wist niet zeker of ik die sprong zou overleven”

De beelden van Kevin (35) gingen een aantal dagen geleden nog het hele land rond. Een week nadat zijn huis afbrandde en hij van dak naar dak sprong om de vlammen te ontwijken, is de zwaarverbrande dertiger opnieuw ‘thuis’. Die thuis is een noodwoning in de buurt van Oostende waar de man met zijn vriendin en twee tienerdochters verblijft. Het

Lees meer »

Actrice Alice Toen viert 100e verjaardag met eigen single: ‘Wat een leven, wat een eeuw!’

"Wat een weelde, wat een leven, wat een eeuw", zo bezingt actrice Alice Toen (100) haar mijlpaal als eeuweling in haar allereerste single. Weinig Vlaamse actrices zagen zoveel televisiesets en theaterpodia als Toen: van een televisiedebuut in ‘Kapitein Zeppos’ tot de vele bijrollen die ze speelde, tot op hoge leeftijd, onder meer in ‘Thuis’, ‘Witse’ en ‘De kotmadam’. Alice Toen

Lees meer »