Opbouw Gentse Feesten gestart: “Zoals elk jaar is Polé Polé eerst aan de beurt”

De opbouw van de Gentse Feesten is gestart, met naar goede gewoonte Polé Polé als eerste van de pleinen. "We moeten pontons in het water moeten leggen, wat een erg complexe operatie is", zegt organisator Jannick De Vogelaere. Later volgen dan de andere pleinen. De Gentse Feesten beginnen op 19 juli en duren tot 28 juli. 

Meer krantenkoppen in België

“Spelen laten voorgaan op het bestuur van een land doet denken aan een ideetje van een zonnekoning”

Vrijdagavond kan de hele wereld oordelen over het organisatietalent van de Fransen, en ze hebben het zichzelf niet makkelijk gemaakt. De openingsceremonie van de Olympische Spelen zal zich niet in een stadion afspelen, maar op de Seine. Parijs is opgekuist, de daklozen zijn weggestuurd, de Seine is proper genoeg voor een snelle mediagenieke duik van de burgemeester. Om het feest

Lees meer »

TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Erdogan dreigt ermee Israël binnen te vallen

Het Israëlische leger heeft luchtaanvallen uitgevoerd op Hezbollah-doelwitten in Libanon. Dat gebeurde onder meer in Shabriha, Burj el-Shemali, Kfar Kila en Tayr Harfa. De actie is een vergelding voor de twaalf doden die er op een voetbalveld vielen na de raketaanval op de Golanhoogte. Iran waarschuwt Israël intussen dat nieuwe militaire “avonturen” in Libanon “onvoorziene gevolgen” kunnen hebben. Lees hier

Lees meer »

Pakjesbezorger rijdt achteruit over Porsche

Ze worden al niet te vet betaald, dat is geweten. Dus kunnen we maar hopen dat deze Franse pakjesbezorger een goede verzekering heeft. Bij een bruusk manoeuvre reed hij letterlijk over een Porsche waarin een Belgisch koppel zat.

Lees meer »

100 standhouders op rommelmarkt voor goed doel

Op zondag 11 augustus organiseren Yves Vancamelbeke en Philippe Vanden Eede opnieuw een grote rommelmarkt in Kerkhove. De opbrengst gaan integraal naar vzw Belgasia.
The post 100 standhouders op rommelmarkt voor goed doel appeared first on KW.be.

Lees meer »