Op nieuwe website kan je eenvoudig zien waar dichtstbijzijnde geldautomaat is

Bankenkoepel Febelfin heeft een website gelanceerd met een overzicht van alle geldautomaten in België. Op ikzoekeengeldautomaat.be worden alle locaties – momenteel 2.671 – weergegeven op een kaart, die ook een zoekfunctie heeft.

 

Meer krantenkoppen in België

Derde kind overleden na steekpartij op danskamp in Engeland

Na de steekpartij in de Engelse kuststad Southport maandag is dinsdag een derde kind overleden. Acht andere kinderen hebben verwondingen opgelopen. Vijf van hen zijn nog in kritieke toestand. Ook twee volwassenen zijn er erg aan toe. Dat meldt de politie dinsdag in een nieuwe update.

Lees meer »

Doek valt definitief over racismezaak Conner Rousseau: geen beroep tegen onontvankelijke dagvaarding

In de zaak van de racistische uitspraken over de Romagemeenschap op café in Sint-Niklaas is er geen beroep aangetekend tegen de uitspraak van de Dendermondse correctionele rechtbank, die de rechtstreekse dagvaarding van Conner Rousseau door de Roma-vzw Kham onontvankelijk had verklaard. Daardoor is het doek definitief gevallen over de racismezaak, waarin Rousseau de maatregelen die hij opgelegd kreeg goed heeft

Lees meer »

Bedwantsen op kamp met West-Vlaamse jongeren

In een jeugdverblijfscentrum in Westmalle zijn zaterdag bedwantsen gevonden, zo melden diverse media. Net op dat moment stond een groep West-Vlaamse jongeren klaar om huiswaarts te keren richting Kortrijk en Brugge.
The post Bedwantsen op kamp met West-Vlaamse jongeren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Provincie Utrecht vraagt bossen te mijden met kleine kinderen en overweegt wolf te laten neerschieten

In Nederland hebben de provincie Utrecht en diverse gemeenten een oproep gedaan om niet met kleine kinderen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug in te trekken. De waarschuwing komt er na een mogelijk nieuw incident met een wolf woensdagochtend. Als DNA-onderzoek bevestigt dat het om hetzelfde dier gaat dat twee weken geleden een kind beet, wordt het dier mogelijk neergeschoten.

Lees meer »

Speler stuikt ineen op veld, wedstrijd gestaakt: “‘Niemand had nog zin om te voetballen”

Opschudding zondag tijdens de bekerwedstrijd tussen VVC Beernem en KFC Damme. Nadat Milan Carels de thuisploeg op voorsprong bracht, stuikte hij even later neer op het veld. Gelukkig waren er mensen met een medische achtergrond aanwezig. Zij dienden de onfortuinlijke speler de eerste zorgen toe, waarna hij naar het ziekenhuis werd overgebracht. Intussen stelt Milan het naar behoren.
The

Lees meer »

Biden wil Amerikaans Hooggerechtshof hervormen

De Amerikaanse president Joe Biden wil het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten hervormen. De 81-jarige Biden zal zijn plannen maandag voorstellen in de Texaanse stad Austin, maar de grote lijnen van het plan zijn nu al duidelijk.

Lees meer »

Zware celstraffen voor verantwoordelijken dodelijke overstromingen Libië

In Libië heeft een rechtbank 12 ambtenaren veroordeeld voor de dambreuken en de daaropvolgende overstromingen bij de kuststad Derna. Bij die ramp kwamen in september vorig jaar duizenden mensen om het leven. De 12 veroordeelden krijgen celstraffen van 9 tot 27 jaar. Ze worden verantwoordelijk gehouden voor het slechte beheer van de dam en de gevolgen daarvan.

Lees meer »