Ondanks gedwongen deportatie: Shallie uit ‘Temptation Island’ dagelijks op tv in vijftig Afrikaanse landen

Shallie Abbiusi (30), bekend van haar deelname aan ‘Temptation Island: Love or Leave’, schittert dagelijks in meer dan vijftig Afrikaanse landen in de populaire Ghanese tv-serie ‘Madam’. Dit is opvallend, aangezien de realityster eind vorig jaar nog uit Ghana werd gezet. “Helaas hebben de makers mijn personage eerder dan gepland moeten uitschrijven omdat ik werd gedeporteerd”, vertelt ze in ‘Het Belang van Limburg’. 

Meer krantenkoppen in België

Flower Café voortaan in nieuw pand in stadscentrum

In de Boterstraat 25 openden Waheed Kaware (35) en Amira Abu Issa (25) Flower Café. Na een jaar in de Tempelstraat, komen ze nu in een uitgebreider pand terecht, waar ze ook hun kaart uitbreiden met verschillende Belgische en Arabische specialiteiten.
The post Flower Café voortaan in nieuw pand in stadscentrum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wilde achtervolging van Breda tot Antwerpen: politie houdt bestuurder aan en vindt 5-jarig kind in auto

In Antwerpen is zondagnacht een automobilist aangehouden na een wilde politieachtervolging. De dollemansrit begon in Prinsenbeek, een deelgemeente van Breda, op zo’n 60 kilometer van Antwerpen. De bestuurder reed onder meer over de vluchtstrook en haalde rechts in om uit de greep van de verkeerspolitie te blijven. Opvallend: er bleek een 5-jarig kind op de achterbank te zitten.

Lees meer »

Vzw Ruislé Peirdekoers werkt met KLJ aan de derde editie op 16 augustus: “We hopen op 3.000 toeschouwers”

Briesende toppaarden, duels op het scherp van de snee, de drukte tussen bookmakers, peperdure sulky’s en de opgebouwde spanning bij de ultieme start. Het komt allemaal terug tijdens de derde editie van Ruislé Peirdekoers, dat dit jaar op vrijdag 16 augustus aan de Oudleikestraat wordt verreden. Organisatoren Francis Neirinck en Stefanie Dejaeger proberen er ook dit jaar voor iedereen een

Lees meer »

Gespot: auto met nummerplaat TORHOUT, maar wie rijdt ermee?

Er is een opmerkelijke oproep opgedoken op instagram, nadat een foto van een auto met nummerplaat ‘Torhout’ opdook. Ondertussen is de vraag van wie de auto is al beantwoord met dank aan de verspreiding ervan via sociale media.
The post Gespot: auto met nummerplaat TORHOUT, maar wie rijdt ermee? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hanne, Marthe en Julia treden voor het eerst in de K3-geschiedenis op tijdens LGBTQ-festival: “Het plaatje klopt gewoon”

Vandaag zullen Hanne, Marthe en Julia van K3 voor de allereerste keer ooit in de geschiedenis van K3 aanwezig zijn tijdens Canal Pride in Amsterdam. Op een rondvarende boot doorheen de kanalen van de stad zullen de meiden bekende iedjes als ‘Alle Kleuren’, ‘Waterval’ en ‘Oya Lélé’ zingen. Uiteraard zullen ze hun beroemde regenboogjurk op deze feestelijke dag aantrekken. Reporter

Lees meer »

Vijftigtal huizen tijdlang zonder water na drie waterlekken in Kortemark, ook in omliggende gemeenten minder waterdruk

Een vijftigtal huishoudens zat sinds de nacht van maandag op dinsdag een tijdlang zonder water door drie waterlekken in Kortemark. “De oorzaak is momenteel nog in onderzoek”, zegt Brigitte Van Damme van De Watergroep. Door de lekken was er ook tijdelijk minder waterdruk in omliggende gemeenten.
The post Vijftigtal huizen tijdlang zonder water na drie waterlekken in Kortemark, ook

Lees meer »

Trio krijgt tot twee jaar cel voor afpersing klanten van prostitutiewebsite

Drie mannen uit Kortrijk zijn veroordeeld voor afpersing. Ze publiceerden een valse advertentie op een prostitutiewebsite, maar toen de klant naar de afgesproken plaats kwam, trof hij in de plaats van een meisje van plezier drie mannen aan die het op zijn geld hadden gemunt. Een van de slachtoffers werd geslagen met een fles.
The post Trio krijgt tot

Lees meer »

Geetbets start met trajectcontroles: “Niet alleen voor de veiligheid, als kleine gemeente kunnen we geld van de boetes goed gebruiken”

Ook Geetbets heeft vanaf 1 augustus trajectcontroles. De camera’s staan op 6 trajecten. Als je te snel rijdt, krijg je een GAS-boete. Opvallend, burgemeester Jo Roggen geeft toe dat de trajectcontroles er niet alleen komen voor de verkeersveiligheid. De opbrengst van de GAS-boetes kan een kleine gemeente als Geetbets goed gebruiken, zegt hij.

Lees meer »