Nieuwe deelwagen voor de Ardooise bevolking

Wie er nood aan heeft kan vanaf nu beschikken over een deelwagen. Deze wagen die je kan huren staat ter beschikking aan de voorkant van het gemeentehuis van Ardooie.

Er wordt hiervoor samengewerkt met claus2you. De huurprijs wordt aangepast aan het rijgedrag van de ontlener. De gebruiker plaatst een tegoed op de app en er wordt afgerekend al naar de duurtijd en de afstand. Reserveren kan via de app op de site van claus2you en dit kan vanaf 2,99 euro. Je hoeft geen abonnementsgeld te betalen.

Wie niets over de deelauto’s kent zal na het zomerverlof kunnen aanwezig zijn op een infovergadering. Voor meer info kun je terecht in het gemeentehuis. Binnenkort komt er een deelauto op de Tassche. (JM)

The post Nieuwe deelwagen voor de Ardooise bevolking is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Prinses Delphine gaat uit de bol op Tomorrowland

België is dol op ons grootste festival, Tomorrowland in Boom. En zelfs blauw bloed weet de muziek er wel te smaken. Op een filmpje is te zien hoe prinses Delphine helemaal uit de bol gaat tijdens het tweede weekend van Tomorrowland. Ze had daarvoor een mooi plekje op het hoofdpodium bemachtigd.

Lees meer »

Parijs wemelt van atleten met olympische ringen op hun lijf, maar deze Belg ging hen 30 jaar geleden al voor

In Parijs zie je ze op handen, armen en benen, schouderbladen, enkels, buik of borstkas en zelfs tot in de keel. Heel veel atleten laten de olympische ringen op hun lijf tatoeëren. Voormalig wereldkampioen zwemmen Fred Deburghgraeve (51) lanceerde die trend bijna dertig jaar geleden. Met passie, trots en een vleugje humor vertelt hij hoe die tatoeage hem voor altijd

Lees meer »

Notoire Club-hooligan krijgt celstraf voor cocaïnehandel vanuit hotelkamer

Bjorn F. (41) is door de Brugse strafrechter veroordeeld tot een celstraf van drie jaar waarvan de helft met probatie-uitstel voor cocaïnehandel. De veertiger is geen onbekende voor het gerecht en werd ook al verdeeld voor kompaan Melissa R., die de opdracht gaf om de drugs te verkopen, kreeg vier jaar cel. Er werd bovendien ook 43.000 euro verbeurd verklaard.<br

Lees meer »

Brugse politie kan op hol geslagen koetspaard kalmeren

De lokale politie van Brugge kreeg op de binnenkoer van haar commissariaat in de Karthuizerinnenstraat hoog bezoek: een paard van een van de koetsiers was op hol geslagen na een wespensteek.
The post Brugse politie kan op hol geslagen koetspaard kalmeren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Leraressen voorkomen dankzij snelle acties nog erger bloedbad: “Leanne heeft er alles aan gedaan om die kinderen te beschermen”

Dankzij de dappere interventie van twee leraressen is een erger bloedbad in Southport voorkomen. Leanne Lucas (35) wees verschillende kinderen de weg naar de nooduitgang, haar collega Heidi Barlow (35) sloot enkele jongeren op in het toilet. Hierdoor slaagde de zeventienjarige dader er niet in om ook hen aan te vallen. De tol van de steekpartij tijdens de dansles blijft

Lees meer »