NASA-astronauten van Starliner zitten mogelijk tot augustus vast in de ruimte door technische problemen

Twee NASA- astronauten uit de defecte Starliner-capsule van Boeing moeten mogelijk tot half augustus in de ruimte blijven. Ingenieurs werken de klok rond om de technische problemen op te lossen die hun terugkeer in juni verhinderden.

 

Meer krantenkoppen in België

Barack Obama spreekt steun voor Kamala Harris uit

Amerikaans oud-president Barack Obama heeft zijn steun uitgesproken voor Kamala Harris als presidentskandidate voor de Democratische partij. Dat deelt hij via X. “We gaan er alles aan doen dat ze in november wint”, schrijft hij. “We hopen dat u zich bij ons aansluit.”

Lees meer »

“Het ergste wat ik ooit gezien heb”: hoe een 17-jarige tiener met een mes tekeerging op kinderdanskamp in Engeland

Alice was 9, Elsie 7 en Bebe nog maar 6. Onschuldige kinderen die maandag enthousiast naar een yoga- en dansworkshop, gewijd aan Taylor Swift, in het Engelse Southport trokken. Daar werden ze doodgestoken door een tiener. Wat bezielde hem? En wie was de lerares die kritieke verwondingen opliep toen ze de kinderen probeerde te redden? Reconstructie van het kinderdanskamp dat

Lees meer »

Fietsers verkennen landbouwbedrijven van Rekkem en Lauwe

Op zondag 25 augustus kunnen fietsers, voor de 16de keer ondertussen, op verkenning trekken langs de landbouwbedrijven van Rekkem en Lauwe. Het evenement, een organisatie van verschillende verenigingen, is al jaar en dag een succesverhaal. “En afsluiten doen we met een heerlijk stukje beenhesp.”
The post Fietsers verkennen landbouwbedrijven van Rekkem en Lauwe appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Hoe ouder en hoe rijker, hoe meer het gebeurde”: voormalige missen getuigen over grensoverschrijdend gedrag

“Op de foto grepen en knepen ze er niet naast.” In ‘HUMO’ getuigde voormalig Miss België Dina Tersago hoe ze tijdens haar missenperiode regelmatig te maken kreeg met ongewenst gedrag. Helaas is ze niet de enige schone die daarmee geconfronteerd wordt. Onder meer Nele Somers (40), Emilie Vansteenkiste (22) en Joke Van de Velde (44) getuigen in ‘TVFamilie’ over losse

Lees meer »

Muzikale Zondagen op terras van retroherberg In den Grooten Moriaen

Op het terras van retroherberg In den Grooten Moriaen naast het Nationaal Tabaksmuseum in Wervik zijn er in augustus weer vier Muzikale Zondagen. Covergroepen van de bovenste plank en veel ambiance: dat is het gesmaakte recept .
The post Muzikale Zondagen op terras van retroherberg In den Grooten Moriaen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Spilhoeve krijgt label West-Vlaams streekproducent

Enkele weken na de opening van de hoevewinkel van Tinne Gyselinck (33) en Jonas Maes (35) uit Beselare kregen ze de titel van West-Vlaams streekproducent.
The post Spilhoeve krijgt label West-Vlaams streekproducent appeared first on KW.be.

Lees meer »

Pop-upbar Hinnik serveert lekkere ijsjes van paardenmelk in Lo: “Wij vormen een heel hechte paardenfamilie”

Wie eens een ijsje op basis van paardenmelk wil proeven, kan nog tot eind september elke dag terecht in pop-upbar Hinnik aan de Hazewind in Lo. De zomerbar ligt middenin de natuur. De ideale stop tijdens een wandel- of fietstocht.
The post Pop-upbar Hinnik serveert lekkere ijsjes van paardenmelk in Lo: “Wij vormen een heel hechte paardenfamilie” appeared first

Lees meer »