Na één maand is De Wever formateur, maar wordt dit nu ook de snelste formatie?

31 dagen na de verkiezingen is Bart De Wever (N-VA) al aangeduid als formateur. De afgelopen twintig jaar ging het nog nooit zo snel. Maar de geschiedenis leert ons ook dat het nog alle kanten uit kan.

 

Meer krantenkoppen in België

“Mooie reclame voor de streek”: ’t Oud Gemeentehuis uit Poelkapelle vanaf 5 augustus in ‘Met Vier in Bed’op VTM

Stijn Vercruysse (42) en Nele Tryssessone (40) zijn vanaf volgende week te zien in het VTM-programma ‘Met Vier in Bed’. Het koppel baat al 13 jaar hotel ‘t Oud Gemeentehuis op het Guynemerplein in Poelkapelle uit. Hun accommodatie komt in de laatste aflevering van de week aan bod, op donderdag 8 augustus.
The post “Mooie reclame voor de streek”:

Lees meer »

De spits die de transfer van Romelu Lukaku blokkeert: “Osimhen is geen pakje dat zomaar snel geleverd kan worden”

Trainen doet Victor Osimhen (25) met de handrem op. In oefenwedstrijden stelt zijn trainer, Antonio Conte, hem voorlopig niet meer op. Om de impasse met Romelu Lukaku te doorbreken, heeft Napoli zijn naam nu ook op tafel gelegd bij Chelsea. De Nigeriaan speelt een voorname rol in de toekomst van ‘Big Rom’. Achtergronden bij een transferpuzzel die voorlopig moeilijk te

Lees meer »

Groep Ubuntu en ION bouwen tegen 2026 24 zorgunits in project ZUUD: “Kwalitatieve woningen voor mensen met een beperking”

De inclusieve netwerkonderneming Groep Ubuntu en projectontwikkelaar ION bouwen een nieuw project voor inclusief wonen aan de Vanhemmens Hoevestraat in Zwevegem. In totaal komen er 24 zorgunits die in 2026 zullen klaar zijn. “Wanneer iedereen zijn plekje kan vinden in een buurt, wordt die meteen een stuk socialer en levendiger”, zegt Kristof Vanfleteren, CEO van ION.
The post Groep

Lees meer »

Veel zelfstandigen op Lijst Burgemeester in De Haan

Burgemeester Wilfried Vandaele van De Haan moet zijn volledige kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen nog prijsgeven, maar lichtte hier en daar al wel een tipje van de sluier. Dat er veel zelfstandigen op Lijst Burgemeester staan, bijvoorbeeld.
The post Veel zelfstandigen op Lijst Burgemeester in De Haan appeared first on KW.be.

Lees meer »