N-VA Torhout heeft lijst voor lokale verkiezingen bijna rond

Op twee nog in te vullen plaatsen na heeft N-VA Torhout haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen rond. Met op kop Eva Maes en als lijstduwer Steve Becelaere. De partij trekt naar de kiezer met de slogan ‘Thuis in Torhout’.

“We hopen minstens het resultaat van 2018 te evenaren”, zegt Eva. “Toen behaalden we 21,3% van de stemmen. Ons verhaal wordt er eentje van een stad waar Torhoutenaren zich thuis voelen. Gemeenschapsvorming is de kern van wat we nastreven.”

De 25 kandidaten op een rij

Dit zijn de 25 kandidaten die hebben toegezegd voor de lijst. N-VA hoopt de twee nog resterende namen snel eraan te kunnen toevoegen.

1. Eva Maes, 2. Bert Seurynck, 3. Inge Perquy, 4. Dylan Volckaert, 5. Charles Hollevoet, 6. Dylan Bauwens, 7. Veerle Vandewiele, 8. Nick Vanmassenhove, 9. Ellen de Brabander, 10. Luc De Ridder, 11. Zite Fraeyman, 12. Jasper Vangheluwe, 13. Shirley Deroo, 15. Caroline Laridon, 16. Martijn Rogiers, 17. Chantal Deduytsche, 18. Francky Vanbesien, 19. Heidi Vercruysse, 20. Frank Arnou, 21. Marina Denoo, 22. Valerie Dick, 24. Mike Verhaeghe, 25. Johan Lozie, 26. Jo Vlieghe, 27. Steve Becelaere.

The post N-VA Torhout heeft lijst voor lokale verkiezingen bijna rond is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Dode en 39 gewonden nadat terras instort in Frankrijk

Een persoon is om het leven gekomen en 39 anderen zijn gewond geraakt bij de instorting van het terras van een polyvalente zaal in de Franse gemeente Saint-Pierre, in het departement Cantal. Vier van de gewonden zijn in kritieke toestand, zo meldt de prefectuur zaterdagavond.

Lees meer »

EXCLUSIEF. In dit landgoed verblijven Brad Pitt en Ines de Ramon: “Alleen al de oprijlaan is een kilometer lang”

Geen vijfsterrenhotel in de stad. Wel een prachtig landgoed temidden kilometers groen. Brad Pitt en Ines de Ramon kozen voor hun verblijf in ons land het prestigieuze ‘Manoir de Lébioles’. Een architecturale parel in Spa die gekend staat om z’n fenomenale spa en culinaire hoogstandjes. Al vinden de geliefden er vooral hun hoogste goed. “Wij beloven iedere bezoeker onvoorwaardelijke discretie.”

Lees meer »

Wervikse punkband Noisemay dropt eerste album ‘Plugged’: “Doe enkel waar je achter staat”

Noisemay is het muziekproject van Wervikanen Tore Delbecque (24), Birgen Braem (24), Cailean Volcke (18) en Thomas Leroy (16). Vrijdag 26 juli kwam hun eerste album ‘Plugged’ uit. Daarvoor konden ze rekenen op producer Hannes Leroy, ook een Wervikaan. De mannen zijn dan ook trots op hun roots. “We zullen altijd spelen in Wervik als we kunnen!”
The post

Lees meer »

Vlaamse Alina Mina (2) komt in water terecht en overlijdt in Nederland, familie zwaar aangeslagen: “Ik riep nog dat ze wakker moest worden, maar ze reageerde niet meer”

Vrijdagmiddag raakte een tweejarig meisje uit Oostende vermist in de Nederlandse gemeente Nieuwkoop. Het meisje werd na een grote zoekactie levenloos teruggevonden in een sloot in de nabijheid van het huis van de ouders van Belal Ghairat (38), de papa van het meisje. De man was er met zijn gezin op familiebezoek. “Met haar dood verdween een stuk van ons

Lees meer »

Leidt DNA-wet tot doorbraak in moordzaak Tania Van Kerkhoven? “Last resort om onderzoek nog één keer nieuw leven in te blazen”

Een klein half jaar sinds de invoering van de nieuwe DNA-wet lijkt die aan te slaan. Verschillende onderzoekers hebben er al gebruik van gemaakt in een poging een doorbraak te forceren in onopgeloste moordzaken. Het parket van Antwerpen bijvoorbeeld hoopt met nieuwe onderzoekstechnieken de moord op de 17-jarige Tania Van Kerkhoven op te lossen.

Lees meer »