Mysterie bij Tesla: 65.000 koffiekopjes verdwenen uit fabriek

Tienduizenden koffiekopjes zijn spoorloos verdwenen uit de fabriek van Tesla in het Duitse Grünheide.

 

Meer krantenkoppen in België

Bezorgdheid over impact van toekomstig rusthuis op Adornesdomein in Brugge

De zorggroep Curando wil haar verouderd woon-zorgcentrum in de Stijn Streuvelstraat in Brugge afbreken en vervangen door een grotere nieuwbouw. Die plannen zorgen voor onrust: zal het uitzicht op het historisch domein Adornes verstorod worden? Zal die bouw de stabiliteit van de Jeruzalemkapel aantasten?
The post Bezorgdheid over impact van toekomstig rusthuis op Adornesdomein in Brugge appeared first on

Lees meer »

LIVE CLUB-ANTWERP. Opwarming volop aan de gang – Hayen verkiest Tzolis boven Jutglà, Keita start bij de Great Old

Hoogspanning in het Jan Breydelstadion. Club Brugge staat met de rug tegen de muur tegen aartsrivaal Royal Antwerp FC. Nicky Hayen opteert voorin voor het trio Skov Olsen, Nilsson, Tzolis. Bij de bezoekers speelt Keita, van wie verwacht wordt dat hij nog een transfer maakt. Pakt blauw-zwart z’n eerste zege dit seizoen, of wordt de situatie voor Hayen nog wat

Lees meer »

Akkoord voor nieuw maar duurder zwembad: “Dit neemt alle zuurstof weg voor broodnodige toekomstige projecten”

Het Iepers stadsbestuur heeft een akkoord voor de bouw van een nieuw zwembad, dat miljoenen euro duurder wordt dan de eerste raming. En die kostprijs kan nog oplopen tijdens de bouw. “Maar wat is het alternatief?”
The post Akkoord voor nieuw maar duurder zwembad: “Dit neemt alle zuurstof weg voor broodnodige toekomstige projecten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jennifer Lopez wil achternaam van Ben Affleck laten vallen

Er zijn meer details opgedoken over de scheidingsaanvraag van Jennifer Lopez (55). De Amerikaanse zangeres vroeg op 20 augustus de scheiding aan van haar echtgenoot Ben Affleck (52). Inmiddels raakte bekend dat J.Lo af wil van de achternaam van de Amerikaanse acteur en weer door het leven wil gaan als Jennifer Lynn Lopez.

Lees meer »

Wat kost een nutteloze zoektocht op zee en wie moet dat betalen? “Laat die mensen er zélf voor opdraaien”

De reddingsdiensten rukten zondagavond massaal uit, op zoek naar een 41-jarige zwemmer die achteraf zonder zijn vrienden te verwittigen op de trein huiswaarts zat. Zo’n zoektocht kost geld, veel geld. Geld dat wij allemaal – de belastingbetalers – zullen moeten ophoesten. “Laat mensen zelf opdraaien als ze hun verantwoordelijkheid niet nemen.”

Lees meer »

LIVE FORMATIE. De Wever blijft drie dagen langer aan als formateur: donderdag nieuwe audiëntie

Twee maanden na de verkiezingen komen de onderhandelingen voor de vorming van de federale en Vlaamse regeringen op kruissnelheid. Afgelopen nacht onderhandelden N-VA, Vooruit, MR, Les Engagés en CD&V over de ‘supernota’ van formateur Bart De Wever voor de vorming van een federale regering, maar witte rook kwam er niet. De koning heeft de opdracht van De Wever als formateur

Lees meer »

Paulien Cornelisse wordt behandeld voor kanker en schrapt tournee

Schrijfster en cabaretier Paulien Cornelisse wordt behandeld voor kanker. Dat heeft zij woensdag gemeld in een bericht op Instagram. Vanwege de ziekte heeft Cornelisse moeten besluiten de theatertournee van haar voorstelling te schrappen. De Nederlandse raakte bij ons bekend na haar deelname aan De slimste mens ter wereld.

Lees meer »

Beide rijstroken Leonardtunnel vanaf zaterdag tijdelijk weer open

Vanaf zaterdagochtend kan het verkeer dat vanuit Waterloo komt en naar Zaventem wil, opnieuw over twee rijstroken rijden in de Leonardtunnel in Tervuren. De voorbereidende werken aan de zijwand van de buitenring zijn afgelopen. Half september gaat de koker van de buitenring opnieuw dicht, maar het verkeer van Waterloo naar Zaventem zal door de afgewerkte koker van de binnenring kunnen

Lees meer »