Mysterie bij Tesla: 65.000 koffiekopjes verdwenen uit fabriek

Tienduizenden koffiekopjes zijn spoorloos verdwenen uit de fabriek van Tesla in het Duitse Grünheide.

 

Meer krantenkoppen in België

Man achter aanslagen 11 september wil schuld bekennen in ruil voor levenslange celstraf: waarom zweeg hij 20 jaar?

Khalid Sheikh Mohammed, het brein achter de aanslagen van 11 september 2001, heeft beslist om schuld te bekennen. Waarom doet hij dat nu pas, meer dan twintig jaar na datum? Zal hij het beruchte gevangenenkamp Guantánamo Bay, waar hij nog steeds opgesloten zit, ooit mogen verlaten? “Tijdens de ontelbare folteringen heeft hij gelijk wat bekend”, zeggen zijn advocaten.

Lees meer »

Naar Zaventem omgeleide TUI-vluchten bezorgen passagiers in Deurne kopzorgen: “Vooral oudere reizigers zijn de pineut”

Luchtvaartmaatschappij TUI heeft besloten om tot 6 oktober niet meer op de luchthaven van Deurne te vliegen, waardoor veel getroffen reizigers met de handen in het haar zitten. “De terugrit vanuit Zaventem zorgt voor extra kosten”, vertelt passagier Rudy Cluytens die op 31 juli terugkeert uit Alicante. “Waarom legt TUI voor gedupeerde reizigers geen bus in naar Deurne?”

Lees meer »

Wordt Adeles concert in München afgelast vanavond? “Ze kwam niet opdagen voor repetitie door extreme weersvoorspellingen”

Donkere wolken pakken zich samen boven het optreden van Adele vrijdagavond in München. Ook letterlijk: volgens de weersvoorspellingen zal er een storm over de Duitse stad trekken. En zo komt de aftrap van Adeles concertreeks in het gedrang. Dat de Britse nachtegaal haar generale repetitie heeft afgelast, doet fans vrezen voor een annulatie.

Lees meer »

De transformatie van KVK: van vogel voor de kat tot kandidaat voor de middenmoot? “Huiswerk is tijdig gemaakt”

KV Kortrijk lijkt op een jaar tijd volledig getransformeerd. Exact een jaar geleden schreef iedereen de club nog af. Nu is dat helemaal anders. KVK wordt gezien als een veelbelovende club die de middenmoot mag ambiëren dit seizoen. Een opmerkelijke verandering en daar zijn meerdere redenen voor, ziet ook Pieter Eecloo die als CEO Sports alles van dichtbij meemaakte.

Lees meer »

Ellen (44) – van Big Brother! – woont thuis bij haar ouders Marc en Emmy: “Je bent maar zo gelukkig als je ongelukkigste kind”

Bij Marc en Emmy thuis regeren de kinderen. Kleine kinderen, groot feest. En grote kinderen… die blijven plakken. Dochter Ellen Dufour – die ooit ‘Big Brother’ won, ja die! – woont er nog altijd. Haar broers en hun kroost spelen mee zoete inval. Maar grote kinderen, grote zorgen, ook dat adagium geldt hier. “Je zoon heeft vijftig procent overlevingskans, zei

Lees meer »

Wie is TikTok-sensatie FabioW, op wiens muziek Erik Van Looy uit de bol gaat? “Binnen 5 jaar verkoop ik Sportpaleis uit”

Wie tegen de jongeren van nu ‘Ik had koud’ zegt, zal aangevuld worden met ‘brr brr’. En dat komt door de immer in een cowboyhoed gehulde TikTok-sensatie FabioW, de artiestennaam van rapper Sebastiaan Van Tilborgh (26). Met het nummer ‘GTA’ heeft hij zijn allereerste hit te pakken. “Ik denk dat ik over vijf jaar wel een Sportpaleis heb uitverkocht.”

Lees meer »

DEBAT VAN DE DAG. Afschaffen van ecocheques, maar in ruil verhoging waarde van maaltijdcheques: een goed idee?

HLN vernam dat formateur Bart De Wever (N-VA) aan meerdere partijen heeft voorgesteld om de ecocheques af te schaffen. In ruil wil hij wel een verhoging van de waarde van maaltijdcheques. Wat denk jij? Voor of tegen: de afschaffing van ecocheques, maar het bedrag van maaltijdcheques optrekken? Vanavond bundelen we de boeiendste reacties in een nieuw stuk. Lees hieronder alvast

Lees meer »

“Volgens mij heeft hij psychische problemen”: Rose kon niet snel genoeg weg bij omstreden Jelmont uit ‘B&B zoekt lief’

“Ik ben helemaal overdonderd door haar.” Na de heftige exit van Vicky (60) en Ingrid (61) lijkt Jelmont (62) in ‘B&B zoekt lief’ een betere klik te hebben met de derde kandidate, Rose (57). Maar helaas voor hem ziet zij dat zelf anders. Rose vertelt ons waarom ze na amper een kwartier al uit Jelmonts bed and breakfast wilde vertrekken.

Lees meer »