LIVE TOUR. Pogacar opgehouden bij grote valpartij in het peloton, Jakobsen stapt uit de koers

Ook vandaag staat er in de Tour de France een overgangsetappe gepland van een kleine 204 kilometer tussen Aurillac en Villeneuve-sur-Lot. Onderweg wachten drie beklimmingen van vierde categorie. Grijpen de snelle mannen hun laatste kansen of houdt een vluchtersgroep stand? 

Meer krantenkoppen in België

Wandelen met de Leie als leidraad

Tussen Wervik en Waregem doen maar liefst vijftien bewegwijzerde wandelingen de Leie aan. Hoewel dit deel van de Leie gekanaliseerd is, liet de rivier op beide oevers haar handtekening achter met meersen en oude Leiearmen. Verschillende steden op haar route kenden grote welvaart dankzij de vlasindustrie en handel. Deze wandelingen zetten dat allemaal extra in de verf.
The post

Lees meer »

Producent van babymelk moet Amerikaanse moeder 495 miljoen dollar schadevergoeding betalen 

Het farmaceutisch bedrijf Abbott Laboratories moet een Amerikaanse vrouw een schadevergoeding van 495 miljoen dollar betalen. Een jury in de staat Missouri oordeelde dat het prematuur geboren kind van de vrouw een ernstige darmziekte ontwikkelde door de babymelk van het bedrijf. Het is slechts 1 van de bijna 1.000 gelijkaardige rechtszaken rond babymelk die lopen tegen melkpoederproducenten in de Verenigde

Lees meer »

Minister: “Elementen aangetroffen waarmee we denken snel te weten wie verantwoordelijk is” voor aanval op Frans spoorwegnet

In het onderzoek naar de sabotage op het Franse spoorwegnet zijn “bepaalde elementen aangetroffen waardoor we denken vrij snel te zullen weten wie verantwoordelijk is”. Dat heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin zaterdag verklaard op de Franse televisiezender France 2. Darmanin sluit sabotage vanuit het buitenland niet uit.

Lees meer »