LIVE TOUR. Ploegleider Frans Maassen: “Wout is positief gestemd”, Morkov verlaat Tour door Covid-19 besmetting

Ook vandaag staat er in de Tour de France een overgangsetappe gepland van een kleine 204 kilometer tussen Aurillac en Villeneuve-sur-Lot. Onderweg wachten drie beklimmingen van vierde categorie. Grijpen de snelle mannen hun laatste kansen of houdt een vluchtersgroep stand? Volg de rit én de aanloop op deze pagina! 

Meer krantenkoppen in België

Minister: “Elementen aangetroffen waarmee we denken snel te weten wie verantwoordelijk is” voor aanval op Frans spoorwegnet

In het onderzoek naar de sabotage op het Franse spoorwegnet zijn “bepaalde elementen aangetroffen waardoor we denken vrij snel te zullen weten wie verantwoordelijk is”. Dat heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin zaterdag verklaard op de Franse televisiezender France 2. Darmanin sluit sabotage vanuit het buitenland niet uit.

Lees meer »

Lauwe en Dadizele helemaal in de ban van wielrenster Margot Vanpachtenbeke op de Olympische Spelen

Sacré Bleu! Margot Vanpachtenbeke (25) is vertrokken richting Parijs, waar ze zondag zal deelnemen aan de olympische wielerwedstrijd. Aan het thuisfront is dan weer een heuse Margot-Mania ontstaan, met foto’s en affiches van de atlete die overal in het straatbeeld te zien zijn. “De combinatie Lauwe en Dadizele? Het is grond voor topsporters!”
The post Lauwe en Dadizele helemaal

Lees meer »

Trotse papa in het publiek en bonkende beats op het terrein: Lucca van Damme trakteert Tomorrowland op gesmaakte set

Zijn vuurdoop op Tomorrowland kende ie vorig jaar al, en sindsdien heeft Lucca van Damme – zoon van topchef Roger – niet stilgezeten. Tijdens zijn set op de Rise Stage deed de 15-jarige dj, ondanks het vroege aanvangsuur, de massa meedansen. “Is die jongen écht minderjarig? Dan staat hem nog een grote carrière te wachten”, oordeelden de aanwezige feestbeesten.

Lees meer »