LIVE FORMATIE. Waals regeerakkoord is rond op Vlaamse feestdag: MR en Les Engagés geven om 16 uur persconferentie

Een maand na de verkiezingen komen de regeringsonderhandelingen op kruissnelheid. Volg de laatste updates over de formatie in onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Bruggeling onder de loep: componist Alfons Wybo

Brugge zag in de voorbije eeuwen veel mensen passeren die in hun tijd grote bekendheid genoten, maar daarna in de nevelen van de geschiedenis verdwenen. Gediplomeerd gids Chris Weymeis haalt elke week zijn loep boven en vertelt het verhaal van die ‘vergeten’ Bruggelingen. Vandaag: componist Alfons Wybo.
The post Bruggeling onder de loep: componist Alfons Wybo appeared first on

Lees meer »

NET OPEN. Winnaars van ‘Met vier in bed’ openen zomerbar bij hun B&B: “We willen heel graag dat verborgen adresje blijven”

Een jaar na hun klinkende overwinning in het VTM-programma ‘Met Vier In Bed’ – ze haalden de maximumscore – openen David Verheyden (49), Saskia Vandermeersch (52) en hun dochter Fleur (22) een zomerbar bij hun bed and breakfast BBrut in Brugge. “Het is gek hoeveel reservaties we te danken hebben aan onze passage in het programma”, vertellen ze.

Lees meer »

IN BEELD. De opmerkelijkste beelden van de openingsceremonie van de Olympische Spelen

De Olympische Spelen zijn vrijdagavond officieel van start gegaan. 37 Belgische atleten namen deel aan de vier uur durende openingsceremonie op de Seine. Natgeregend, maar veilig en wel bereikten de atleten en de olympische vlam het eindpunt; de Eiffeltoren. Ook koning Filip, koningin Mathilde en premier Alexander De Croo ontsnapten niet aan de regen tijdens de openingsceremonie. Bekijk hier de

Lees meer »

Garry Hagger beleeft muzikaal topjaar en mag zijn jongste single ‘Zomerlicht’ zingen bij ‘Tien om te Zien’ in Westende

Met ‘Zomerlicht’ is Garry Hagger voor de eerste keer in zijn carrière genomineerd voor Zomerhit. Hij prijkt inderdaad tussen de 20 finalisten. Ook VTM vergeet Garry Hagger niet. De zanger uit Oost-Vlaanderen mocht afzakken naar West-Vlaanderen, waar hij ‘Zomerlicht’ mocht zingen voor een ruim publiek aan de Rotonde in Westende.
The post Garry Hagger beleeft muzikaal topjaar en mag

Lees meer »

Prinsessen zijn ook maar tieners: Alexia krijgt strenge blik van Máxima omdat ze met kauwgom speelt

De Nederlandse prinses Alexia (19) lijkt zich wat te vervelen tijdens het supporters voor haar Olympische landgenoten. Tijdens de finale van de 100 meter schoolslag voor mannen in Parijs speelt ze ongegeneerd met haar kauwgom. Op foto’s is te zien hoe de tweede dochter van koning Willem-Alexander (57) en koningin Máxima (53) een vermanende blik krijgt toegeworpen door haar moeder.

Lees meer »