LIVE FORMATIE. De Wever (N-VA) hoopt jongste kerncentrales nóg langer open te houden – Francken zou graag minister van Defensie worden

Een maand na de verkiezingen komen de regeringsonderhandelingen op kruissnelheid. Volg de laatste updates over de formatie in onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Agent schopt overmeesterde man tot twee maal toe tegen het hoofd in luchthaven Manchester: “Stevige reactie nadat collega’s aangevallen werden”

Een Britse agent is in opspraak gekomen nadat hij een overmeesterde man tot twee maal toe tegen het hoofd schopte. De gewelddadige confrontatie vond deze namiddag plaats in de luchthaven van Manchester. De politie laat duidelijk verstaan dat de stevige reactie er kwam nadat drie collega’s aangevallen werden. Eén agente liep daarbij een gebroken neus op.

Lees meer »

Dieven veroorzaken immense ravage in café De Klokke in Ooigem terwijl uitbaatster op vakantie is

Terwijl uitbaatster Viviane Cecat (53) van een welverdiende vakantie geniet, hebben inbrekers haar café De Klokke volledig overhoopgehaald. Ze namen onder meer een kluis met cash geld en juwelen mee. “Ik probeer nog het beste te maken van mijn vakantie maar het is erg emotioneel”, zegt Viviane.
The post Dieven veroorzaken immense ravage in café De Klokke in Ooigem

Lees meer »

“Ik bereid set nooit voor”: DJ Thönder uit Deerlijk draait in Palacetent op Festival Dranouter

Het is weer zover. Festival Dranouter, het jaarlijkse hoogtepunt voor muziekliefhebbers in de Westhoek, staat voor de deur. Xander De Donder, beter gekend als dj Thönder, maakt voor de vijfde keer zijn op afwachting op het gerenommeerde muziekfeest. Op zaterdag 3 augustus sluit hij de avond af in de Palacetent, de grote biertent, met een set die ongetwijfeld weer voor

Lees meer »

Jaar nadat Juliette (4) sterft aan bacterie krijgt Annelies (42) nieuwe baby: “Ik heb ze al aan elkaar voorgesteld. Met hem in mijn armen aan haar grafje”

Juliette’tje Kroketje. U herinnert zich het meisje van vier misschien nog. In april vorig jaar stierf ze in amper zes dagen tijd aan een agressieve infectie. Het internet werd – op vraag van mama Annelies (42) – met hartjes en eenhoorns overspoeld. Iets meer dan een jaar na haar dood krijgt Juliette er een broertje bij: Clément. “Hij is absoluut

Lees meer »

Is de tijd van big tech voorbij op de beurs? Volgens waarnemers is ‘The Great Rotation’ ingezet, maar wat betekent dat precies? En hoe speel je er zelf op in?

Is de tijd van big tech voorbij op de beurs? De aandelenkoersen zijn in de ban van ‘The Great Rotation’, ofwel ‘De Grote Ommezwaai’. Maar waarover gaat het nu precies? Waarom gaan techaandelen de laatste dagen achteruit? En hoe kan je er als kleine belegger op inspelen? “Van deze aandelen kan je de komende jaren een mooi rendement verwachten, al

Lees meer »