LIVE EK FINALE (zondag, 21u). Goed nieuws voor Spanje: Jesus Navas fit voor clash met Engeland

Het Olympiastadion in Berlijn is zondagavond om 21u het decor van de EK-finale tussen Spanje en Engeland. Voor de ‘Three Lions’ wordt het de tweede EK-finale op een rij, terwijl ‘La Roja’ voor het eerst sinds 2012 nog eens in een finale staat. Wie mag zondagavond pronken met de trofee? 

Meer krantenkoppen in België

Vladimir Poetin verwelkomt vrijgelaten gevangenen met knuffel na grote ruil met het Westen

Op de luchthaven van Moskou heeft Russisch president Vladimir Poetin de vrijgelaten gevangenen verwelkomd die deel uitmaakten van een grote ruil tussen het Westen en Rusland. Hij gaf de acht volwassenen en twee kinderen een stevige handdruk en een knuffel. Rusland liet in ruil zestien gevangenen gaan, onder wie Evan Gershkovich, Amerikaans journalist voor de Wall Straat Journal. In totaal

Lees meer »

Jongeman (21) wiens cannabisplantage ontdekt werd door brand blijft in de cel

Een 21-jarige Albanees blijft een maand langer in de cel nadat de politie hem arresteerde toen ze een cannabisplantage hadden ontdekt. De feiten kwamen toevallig aan het licht nadat bij de buren in de brand uitbrak. Door de brand was een gat in de muur ontstaan en is zo de plantage gevonden.
The post Jongeman (21) wiens cannabisplantage ontdekt

Lees meer »

Speler stuikt ineen op veld, wedstrijd gestaakt: “‘Niemand had nog zin om te voetballen”

Opschudding zondag tijdens de bekerwedstrijd tussen VVC Beernem en KFC Damme. Nadat Milan Carels de thuisploeg op voorsprong bracht, stuikte hij even later neer op het veld. Gelukkig waren er mensen met een medische achtergrond aanwezig. Zij dienden de onfortuinlijke speler de eerste zorgen toe, waarna hij naar het ziekenhuis werd overgebracht. Intussen stelt Milan het naar behoren.
The

Lees meer »

Heel wat kwallen spoelen aan op onze stranden

Wie deze dagen langs de vloedlijn op onze stranden wandelt, zal waarschijnlijk al opgemerkt hebben dat er heel wat kwallen op het zand achterblijven.
The post Heel wat kwallen spoelen aan op onze stranden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bosbrand uitgebroken in centrum Rome, vlak bij publieke omroep RAI

Op een begroeide heuvel in het noordelijk deel van centraal Rome is volgens het Italiaanse persbureau ANSA een bosbrand uitgebroken. De brand op de heuvel, Monte Mario, is vlak bij onder meer het productiehoofdkwartier van de publieke omroep RAI, een serie gerechtsgebouwen en een kazerne van de ‘carabinieri’.

Lees meer »

Oostnieuwkerke kweelt erop los tijdens Westkantfeesten

Het Feestcomité De Westkant organiseert op 9, 10 en 11 augustus zijn traditionele Westkantfeesten. Het zang- en dansspektakel ‘Oostnieuwkerke Kweelt !’ moet de trekpleister van het feestweekend worden.
The post Oostnieuwkerke kweelt erop los tijdens Westkantfeesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste F-16’s in Oekraïne aangekomen

De eerste F-16-gevechtsvliegtuigen zijn aangekomen in Oekraïne, zo bericht het nieuwsagentschap Bloomberg op gezag van anonieme bronnen. Volgens die bronnen zou het gaan om een klein aantal toestellen.

Lees meer »