Lagere Amerikaanse inflatie vergroot kans op renteknip

16:34 De inflatie in de VS is in juni meer gedaald dan verwacht. Daardoor is het bijna zeker dat de Amerikaanse centrale bank in september de rente zal verlagen. De obligatiemarkt reageert erg positief. 

Meer krantenkoppen in België

“Hoe ouder en hoe rijker, hoe meer het gebeurde”: voormalige missen getuigen over grensoverschrijdend gedrag

“Op de foto grepen en knepen ze er niet naast.” In ‘HUMO’ getuigde voormalig Miss België Dina Tersago hoe ze tijdens haar missenperiode regelmatig te maken kreeg met ongewenst gedrag. Helaas is ze niet de enige schone die daarmee geconfronteerd wordt. Onder meer Nele Somers (40), Emilie Vansteenkiste (22) en Joke Van de Velde (44) getuigen in ‘TVFamilie’ over losse

Lees meer »

Zeilduo Lefebvre-Heuninck valt na tweede dag op Olympische Spelen terug naar vijftiende plek in 49er FX-klasse

Zeilers Yannick Lefebvre en Jan Heuninck zijn maandag van de dertiende naar een gedeelde vijftiende plek gezakt in de 49er FX-klasse op de Olympische Spelen in Parijs. Daarmee ligt het Belgische duo niet op koers voor de medalrace, die voorbehouden is voor de top tien aan het einde van de twaalf reguliere regatta’s.
The post Zeilduo Lefebvre-Heuninck valt na

Lees meer »

Levenslang veroordeelden mogen niet meer trouwen in Groot-Brittannië

In Groot-Brittannië zullen gedetineerden die wegens bijzonder zware moord levenslang in de gevangenis zitten niet meer kunnen trouwen. Wie in Engeland veroordeeld wordt tot een “whole life order”, en dus niet meer zal vrijkomen, mag achter de tralies in principe niet meer trouwen, noch een geregistreerde partnerschap aangaan.

Lees meer »

Wijk Lindemeers viert verjaardag met buurtfeest

In de wijk Lindemeers in Beernem werd feestgevierd. Buurtbewoner Lander Sesier vond de verjaardag van de buurt een ideale gelegenheid om de wijk eens extra in de bloemetjes te zetten. In samenwerking met de gemeente organiseerde hij een buurtfeest.
The post Wijk Lindemeers viert verjaardag met buurtfeest appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rudy Van Nieuwenhove opent eigen kunstgalerie in Kortrijk

Op 29 augustus opent kunstenaar Rudy Van Nieuwenhove officieel zijn eigen galerie ART RVN Hove. Hij toont er nieuw eigen werk en werken van (inter)nationale kunstenaars. “Ook andere kunstenaars zijn hier welkom.” De nieuwe kunstgalerie in de Kasteelstraat 29A kan nu al dagelijks bezocht worden.
The post Rudy Van Nieuwenhove opent eigen kunstgalerie in Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »