Klopjacht nadat ‘menselijke resten’ gevonden worden in koffers op brug in Bristol

Britse speurders houden een klopjacht op een man na de vondst van twee koffers met daarin vermoedelijk menselijke resten op een hangbrug in Bristol.

 

Meer krantenkoppen in België

Fans in Ieper blijven erin geloven na olympisch verlies van Belgian Cats tegen VS: “De derde plaats is nu het hoogst haalbare”

Op de Olympische Spelen hebben de basketbalvrouwen van de Belgian Cats – met veel West-Vlamingen in de ploeg – hun tweede wedstrijd tegen de Verenigde Staten verloren. Het werd 74-87. De supporters in Ieper waren het er unaniem over eens dat de Cats een prima wedstrijd hebben gespeeld, én blijven geloven in de kansen van de Cats die zondag tegen

Lees meer »

Controversiële scène uit openingsceremonie zindert na: grote sponsor trekt zich terug, bedenker onder vuur

Een scène uit de openingsceremonie van de Olympische Spelen, waarin de draak zou zijn gestoken met ‘Het laatste avondmaal’, zindert na. In die mate zelfs dat een grote sponsor zich intussen heeft teruggetrokken. Terwijl vanuit vooral katholieke hoek de kritiek niet mals is, verontschuldigt artistiek directeur Thomas Jolly zich. “Het was nooit mijn intentie om iemand te kwetsen.”

Lees meer »

‘Hot Summer Night’ in Het Witte Paard: minder sketches en pluimen, maar de wow-momenten stapelen zich moeiteloos op

Marc Coucke kaapte verrassend veel aandacht weg op de première van ‘Hot Summer Night’ in Blankenberge. De multimiljonair/mede-eigenaar van Het Witte Paard werd, weliswaar tot zijn eigen verbazing, meegesleurd in een sketch als bruidegom, voerde wat later de polonaise aan en bleef ook na afloop de gangmaker met zijn dankspeech. Maar wat als Coucke geen extra attractie is? Wie steelt

Lees meer »

Exit ‘Nadalcaraz’ na discutabele beslissing op cruciaal moment, Nadal wil niet veel kwijt over toekomst: “Nadenken over volgende fase”

De gouden medailledroom aan diggelen. Het Spaanse tennisduo Rafael Nadal-Carlos Alcaraz zal geen olympisch kampioen worden in het dubbelspel. Ze verloren van de Amerikanen Krajicek en Ram in twee sets. Op een cruciaal moment in de tweede set maakte de umpire een discutabele beslissing in het voordeel van de Amerikanen. De Spanjaarden – met Nadal voorop – waren daar duidelijk

Lees meer »

“Volgens mij heeft hij psychische problemen”: Rose kon niet snel genoeg weg bij omstreden Jelmont uit ‘B&B zoekt lief’

“Ik ben helemaal overdonderd door haar.” Na de heftige exit van Vicky (60) en Ingrid (61) lijkt Jelmont (62) in ‘B&B zoekt lief’ een betere klik te hebben met de derde kandidate, Rose (57). Maar helaas voor hem ziet zij dat zelf anders. Rose vertelt ons waarom ze na amper een kwartier al uit Jelmonts bed and breakfast wilde vertrekken.

Lees meer »

Maurits Vande Reyde, kandidaat-voorzitter bij Open Vld, verloor zijn broer aan zelfdoding: “Alexander had alles kunnen worden. Maar hij koos voor drugs”

Diest, Vlaams-Brabant. Elf kinderen groeien op in hetzelfde gezin, krijgen dezelfde opvoeding, dezelfde kansen. Tien van hen worden succesvol, krijgen jobs, gezinnen en carrières. De elfde geraakt aan de harddrugs en stapt uit het leven. Dit is het verhaal van Alexander Vande Reyde, gestorven toen hij 40 was. Verteld door zijn broer Maurits Vande Reyde (39), Vlaams parlementslid, schepen in

Lees meer »

Koksijds burgemeester Marc Vanden Bussche ziet af van nieuwe ambtstermijn als burgemeester

Vandaag pakt Koksijds burgemeester Marc Vanden Bussche uit met een verrassende mededeling. Hoewel hij zich de voorbije maanden sterk geëngageerd en gemotiveerd profileerde om zich opnieuw in de strijd te gooien voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober, deelt hij vandaag mee dat hij verzaakt aan een nieuwe ambtsperiode als burgemeester.
The post Koksijds burgemeester Marc Vanden Bussche ziet af van

Lees meer »