Klopjacht nadat ‘menselijke resten’ gevonden worden in koffers op brug in Bristol

Britse speurders houden een klopjacht op een man na de vondst van twee koffers met daarin vermoedelijk menselijke resten op een hangbrug in Bristol.

 

Meer krantenkoppen in België

Brein achter aanslagen van 11 september wil schuld bekennen: waarom kreeg hij nog steeds geen proces?

Khalid Sheikh Mohammed, het brein achter de aanslagen van 11 september 2001, heeft beslist om schuld te bekennen. Waarom doet hij dat nu pas, meer dan twintig jaar na datum? Zal hij het beruchte gevangenenkamp Guantánamo Bay, waar hij nog steeds opgesloten zit, ooit mogen verlaten? “Tijdens de ontelbare folteringen heeft hij gelijk wat bekend”, zeggen zijn advocaten.

Lees meer »

Zie ze stralen: Oumi en Evenepoel poseren met de twee gouden medailles, ouders door dolle heen: “Misschien zien we deze avond ons bed niet”

Twee olympische titels in één week. Na zijn goud in de wegrit liet Remco Evenepoel (24) zijn emoties de vrije loop. Vrouw Oumi Rayane vierde mee mét Evenepoels eerste goud rond haar nek. Dat leverde unieke foto’s op. Ook ouders Patrick en Agna waren door het dolle heen. “Misschien hebben we ons hotel geboekt voor niets, maar wij gaan feesten!”

Lees meer »

Bij tien broers en zussen ging het goed, de elfde raakt aan de drugs en sterft: Maurits Vande Reyde (Open Vld) vertelt het onwaarschijnlijke verhaal van zijn broer Alexander

Diest, Vlaams-Brabant. Elf kinderen groeien op in hetzelfde gezin, krijgen dezelfde opvoeding, dezelfde kansen. Tien van hen worden succesvol, krijgen jobs, gezinnen en carrières. De elfde geraakt aan de harddrugs en stapt uit het leven. Dit is het verhaal van Alexander Vande Reyde, gestorven toen hij 40 was. Verteld door zijn broer Maurits Vande Reyde (39), Vlaams parlementslid, schepen in

Lees meer »