Kimberly L. (33) die haar vriend met twee messteken neerstak, blijft langer in de gevangenis

De 33-jarige Kimberly L. blijft twee maanden langer in de gevangenis. Dat heeft de raadkamer van Gent deze week beslist. De vrouw is aangehouden nadat ze haar vriend neerstak.

 

Meer krantenkoppen in België

Eerste slachtoffertje van mesaanval tijdens Taylor Swift-dansles krijgt gezicht: ouders Alice Aguiar (9) “ontroostbaar”

Eén van de slachtoffertjes van de mesaanval in een dansschool in het Engelse Southport heeft een gezicht gekregen. Het gaat volgens Britse media om Alice Aguiar (9). Ze overleed vanmorgen aan haar verwondingen. Volgens een tante van het meisje zijn haar ouders “ontroostbaar”. In totaal zijn drie kinderen gestorven als gevolg van de steekpartij.

Lees meer »

Een ‘beestig’ leuk uitje

Een toffe uitstap waar de hele familie volop plezier aan beleeft? Dan tippen wij graag een bezoek aan een kinderboerderij.
The post Een ‘beestig’ leuk uitje appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Australië roept burgers op Libanon te verlaten om oorlogsdreiging – “Iraanse hoogste leider geeft bevel om Israël rechtstreeks aan te vallen”

De Iraanse hoogste leider Ali Khamenei heeft het bevel gegeven om Israël rechtstreeks aan te vallen. Dat meldt de ‘New York Times’ op basis van drie anonieme bronnen. De ayatollah gaf de opdracht naar verluidt tijdens een spoedvergadering, kort nadat bekend raakte dat Hamas-leider Ismail Haniyeh om het leven gekomen was. Hoe krachtig die vergeldingsactie moet worden, is niet duidelijk.Volg

Lees meer »

Minister: “Elementen aangetroffen waarmee we denken snel te weten wie verantwoordelijk is” voor aanval op Frans spoorwegnet

In het onderzoek naar de sabotage op het Franse spoorwegnet zijn “bepaalde elementen aangetroffen waardoor we denken vrij snel te zullen weten wie verantwoordelijk is”. Dat heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin zaterdag verklaard op de Franse televisiezender France 2. Darmanin sluit sabotage vanuit het buitenland niet uit.

Lees meer »