KIJK. Van Aert laat nog naar elleboog kijken, om dan in chaotische spurt bijna te crashen: momenten van rit 12

Het goede nieuws voor Wout van Aert: hij doet weer helemaal mee. Van zijn lelijke valpartij van gisteren leek hij nog maar weinig last te hebben, op weg naar Villeneuve in de Tour de France, om zich vervolgens vol in het sprintgewoel te mengen. Het slechts nieuws: net geen eerste ritzege na een woelige spurt. Philipsen voorgebleven, maar geklopt door Girmay. 

Meer krantenkoppen in België

Venezolaanse oppositieleiders moeten “achter tralies”, zegt Maduro

De Venezolaanse president Nicolas Maduro vindt dat oppositieleidster María Corina Machado en de oppositiekandidaat bij de presidentsverkiezingen van afgelopen zondag, Edmundo González Urrutia, “achter de tralies” moeten worden gezet na de dodelijke protesten in Venezuela. Dat zei het staatshoofd woensdag tijdens een persconferentie.

Lees meer »

Frankrijk lijdt gezichtsverlies na “schande” rond vervuilde Seine: “Dit is een enorme mentale klap voor de atleten”

Maandenlang probeerden de Fransen iedereen te overtuigen dat het goed ging komen, maar vanochtend kwam dan toch het onvermijdelijke bericht: de Seine is te vervuild om in te zwemmen. De Olympische triatlon is uitgesteld en het is nog maar de vraag of hij überhaupt nog zal doorgaan. Een beslissing met grote impact op alle betrokken actoren.

Lees meer »

Brugse politie kan op hol geslagen koetspaard kalmeren

De lokale politie van Brugge kreeg op de binnenkoer van haar commissariaat in de Karthuizerinnenstraat hoog bezoek: een paard van een van de koetsiers was op hol geslagen na een wespensteek.
The post Brugse politie kan op hol geslagen koetspaard kalmeren appeared first on KW.be.

Lees meer »

KVC Deerlijk Sport stelt nieuwe spelers voor

Ook vierdeprovincialer Deerlijk Sport is al volop bezig met de voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen. De ploeg telt heel wat nieuwe gezichten. Voorzitter Patrick Allegaert mikt op een plaats in de linkerkolom. Trainer Dirk Van Eeckhout ziet een stek tussen de zevende en tiende plaats als haalbaar.
The post KVC Deerlijk Sport stelt nieuwe spelers voor appeared first on

Lees meer »

Red Lions plaatsen zich tegen Australië met derde zege op rij voor kwartfinales

De Red Lions (FIH-4) hebben zich dinsdag geplaatst voor de kwartfinales van het olympisch hockeytoernooi op de Spelen in Parijs. De Belgische hockeymannen, de titelverdedigers, wonnen in het Stade Yves-du-Manoir in Colombes ook hun derde groepswedstrijd tegen Australië (FIH-3) met 2-6.
The post Red Lions plaatsen zich tegen Australië met derde zege op rij voor kwartfinales appeared first on

Lees meer »